2 konditionspass och 1 styrka samt längtan efter löpning

0930

 

Suget efter löpningen är enorm och stillades med 2 konditionspass samt 1 styrkepass..

Tvivlade en hel del först innan jag skrev förra inlägget då jag det aldrig är kul att prata om ens skador. Då jag helst önskat låsa in mig i ett gym för mig själv och tillbringa så mycket tid som möjligt för att läka och skynda på allt.

Men riktigt så lätt är de inte, svårt att förneka stukningen. Tog ca 5 minuter efter att förra inlägget publicerats och ca 60 pers hade redan läst det. Responsen och stödet har varit enormt från de som kanske inte visste om vart alla löpbilder tagit vägen på sistone.. Efter någon timma så hade redan 450 läst inlägget. Jätte roligt!

Stort tack! Ni vet vilka ni är. Tack även till dig som under denna tid mentalt hållit mig i handen och var den första som fick veta något (DT), betyder mycket. Gav mycket styrka och i veckan kommer jag att publicera vad nästa utmaning är.. denna månad!

Idag var en sådan dag som varit full av utmaningar och mycket har hänt. 3 träningspass med riktigt bra intensitet. Första konditionspasset började bra men mot mitten blev det aningen segt, ville inte stå där på crosstrainern mer. Kollade på min fot och ville bara ge mig ut och springa. De tankarna behöll jag men gasade på när jag samtidigt blundade. Märkligt nog så ser man löpare överallt..

Med andra ord en riktigt bra dag och oerhört mycket gjort. Nu blir det att ladda för morgondagens 3 träningspass och skriva inlägget som jag kommer att publicera i morgon som handlar om en ny samarbetspartner som kommer stötta mig mot mina mål.

“Life may not be the party we hoped for, but while we´re here we should dance”

 

Lämna en kommentar