2 konditionspass och 1 styrka. Titta noga på bilden..

0509ax

 

Anledningen till varför min vänster sida krånglar. Titta noga på bilden (axlarna)..

Beskrivit en hel del varför min vänstersida krånglat en hel del och efter 19 års tennisspelande och kanske lite lathet när det gäller styrketräningen under den perioden.

Därför får jag idag betala det priset. Titta noga på mina axlar på bilden. Märks väldigt tydligt att en utav sidorna hänger betydligt mer än den andra. Det beror på att min högra sida är betydligt starkare än min vänstra och därav snedbelastningen i det mesta jag gör.

Hade jag visat min rygg och mina underarmar, så hade ni sett lika stora skillnader där. Alltid kul med nya mål 🙂

Därav så är mitt träningsschema omgjort och fokus är på att lösa allt.

Nog om det :).

Dagen har varit helt underbar i Jönköping och har bestått av 3 träningspass. Började visserligen med ett crosstrainer pass i Skövde med min vän och därefter fick det bli lite jobb på tennisplanen i JKPG. Bör kanske tilläggas att jag egentligen skulle köra ett pass direkt när jag anlände till Jönköping men körde lite fel p.g.a. att jag körde om en lastbil precis där jag skulle köra av motorvägen så hamnade på vägen mot Värnamo och missade därav det passet :).

Fick istället bli ett konditionspass på Friskis & Svettis A6. Väldigt trött men vilken känsla efteråt.

09052

Övertygad om att jag sover betydligt bättre när jag tränat bra än tvärtom :).

Nu blir det sängen och ladda för morgondagens 3 pass. Kanske tar några snabbare steg en gång..

Bör tilläggas att jag även har 2 nya samarbetspartners.. presenteras inom kort. :).

Sov gott!

 

Lämna en kommentar