Friskis & Svettis Jönköping ny samarbetspartner

Skärmavbild 2013-09-06 kl. 20.17.58

 

Oerhört roligt att idag få presentera Friskis & Svettis Jönköping som ny samarbetspartner till mig.

Friskis & Svettis i Jönköping har idag tre stycken anläggningar placerade i City, Huskvarna och A6.

Är väldigt naturligt för mig att samarbeta med Friskis & Svettis då jag som många känner till själv tränat där sedan jag för första gången mer eller mindre började träna seriöst (ca 8 år sedan) samt att jag själv är ledare och gyminstruktör. Håller själv i cirkelgym & cirkelfys passen.

Tränar givetvis själv där en hel del och går med stort nöje på så många pass som jag hinner i veckan för att försöka alternera min träning. Väldigt glädjande att ha Friskis & Svettis vid min sida och hjälpa mig i min satsning mot bättre tider och skadefria säsonger. Finns ett stort utbud av olika typer av pass som passar de flesta och som framförallt hjälpt mig oerhört mycket.

Stort tack för att ni väljer att samarbeta med mig.

20130128-202307

Ni som följer mig på instagram vet att jag brukar tillbringa en hel del på crosstrainern men även i den riktigt utmanande “buren”. Se bilderna på instagram.

Klicka på bilden nedan för att se vilket utbud som erbjuds och vad som faller dig i smaken.

Ses där!

Skärmavbild 2013-09-06 kl. 19.55.44

Lämna en kommentar