3e passet avklarat och svårt att hålla tillbaka leendet trots tröttheten..

141113

 

Svårt att hålla leendet borta trots att man är helt slut och till och med under passet tänkte på sängen. Kanske för att slippa Kalle Anka träningen som väntade mot kvällen..

Har varit en dag där jag hunnit med det bästa och känslan av att vara överallt. Morgonen började med ca 10 snooze efter kvällens rehab och 2 x max tåhävningar. Inte det roligaste men nödvändigt. Tillslut kom jag upp och insåg att det kommer att bli en hel del stressande denna dag.

Begav mig till gymmet för konditionsträning på crosstrainern och därefter snabbt tillbaka hem för att bege mig mot Skövde och att luncha med min vän. Tankarna går alltid i huvudet att jag inte hinner men ändå så lyckas jag alltid på något sett. Bör tilläggas att jag valde att åka tåg denna gång då jag var lite väl trött för att köra bil :).

Väl framme i Jönköping så ser jag att jag kom i god tid och bestämmer mig därför att besöka en butik och prata med butikschefen som jag med nöje gör och ofta. Tidsoptimisten i mig fick tala även denna gången. Självklart så blir jag sen :). Thats me!

Maten och sällskapet var riktigt bra och därefter var det dags att åka till mina föräldrar och lägga av lite saker och sedan bege mig mot Friskis & Svettis, cirkelfys pass nere i stan igen :).

höftams

 

För att förtydliga varför jag ökat styrkepassen är för att rätta till min vänstersida som egentligen alltid varit svag. Som det syns väldigt tydligt på bilden så ser man att min högt inte klarar av att hålla uppe kroppen och nästintill vrider sig. Detta gör inte högersidan. Vilket kanske inte är det ultimata för att vara skadefri framöver. Bara att rätta till.

Blev ett bra cirkelfyspass och därefter ytterligare lite höft samt fot träning.

Tänkte publicera även en bild på en rehab övning som min sjukgymnast beordrat mig att göra som han kallar för Kalle Anka övningen. Väljer dock att inte bifoga den bilden ännu. Undviker efter första gången jag gjorde den att stå framför spegeln :).

Efter passet blev det att bege mig mot Racketcentrum för att vara tennistränare och sedan dags för det efterlängtade men tuffa löppasset :).

Måste säga att de var svårt att komma iväg i början. Satt på en stol och många undanflykter gick i huvudet… Ja, även på mig. Men har några tankar som jag plockar fram väldigt ofta som får mig att glömma det mesta och kämpa ännu hårdare..

Det mentala är en stor styrka och svaghet i det mesta. Men som ni ser på bilden ovan så hade det leendet inte funnits där om jag inte sprungit. Jag vet vad jag älskar och jag vet vad jag är bra på. Vet även vad jag kan bli ännu duktigare på, vilket gör allt ännu roligare, speciellt när jag ser mina framsteg och löpningen känns lättare och lättare. Det är något som inte många idrotter kan kännas igen vid på samma sätt.

141113 Riktigt skoj att springa i mörkret trots att det är svårt att se något samt regnet. Men jag syns tydligen väldigt bra i mörkret enligt en vän som såg mig springandes ute där det var helt utan ljus samt att min jacka faktiskt slår bort allt regn. Märkligt men sant :). Mer syre i luften är det bara att tacka för! 🙂

Blir att avsluta denna kvällen med ytterligare lite Kalle Anka gång och ladda för morgondagens pass!

Quack!

Lämna en kommentar