400×10 intervaller (2:25 fart max) och ännu ingen vilodag efter maran..

5in

 

Ser kanske inte jätte glad ut på bilden, men var jag. Intervallerna var tunga och likaså mina vader som kändes som klossar gjorda på bly. 400×10 där jag “råkade” nå upp till 2:25 fart 🙂

Hur har då träningen sett ut sedan maran? Jo, 1h crosstrainer varje dag tills Tisdagen (igår), där jag tog mina första löpsteg. Känts bättre och bättre efter varje crosstrainer pass. Vet att det rekommenderas vila och bara ta det lugnt. Men jag känner min kropp väldigt väl och vet att vila inte löser något. Mycket slagg i bena och syra som måste försvinna.

Det försvinner fortast genom att få blodet att flöda i bena. Stillasittande löser inga problem.

Intervallerna var tuffa och tempot var som ovan nämnt väldigt högt. Jag testade att “maxa” för att känna hur mina ben skulle svara. Det var vaderna som efteråt sa ifrån. Men det känns bra idag och de släppte fort igår!

Givetvis gäller det att ta det försiktigt!

Vilar på kvällarna istället 🙂

Morgonen började med träning tillsammans med mina kära TRX-band och snart beger jag mig till jobbet och ser fram emot kvällens konditionspass :).

Ha en fortsatt bra dag!

“Find a way or make one!”

Lämna en kommentar