Vinn ett helt flak CELSIUS av mig!

celsius

 

Vill du få ett lika energi fyllt kylskåp som mig? Delta i tävlingen och få chansen att vinna ett helt flak med den vitaminberikade, sockerfria och goda drycken! Passa på!

Tävlingsreglerna är mycket enkla. För att delta om utlottningen av ett helt flak av Celsius gör följande:

 • Gilla CelsiusSverige på facebook
 • Skriv och motivera varför just du skall vinna ett flak CELSIUS av mig.
 • Glöm ej att ange namn på min hemsida så att jag kan kontakta er vid eventuell vinst

Lycka till!!

Tävlingen avslutas onsdagen den 12:e Juni 

CELSIUS – Ett naturligt val för en aktiv livsstil!

Drycken innehåller varken någon socker eller kolhydrater. Den är även vitaminberikad och innehåller även grönt te, ingefära, koffein, guarana, krom och kalcium. Celsius påverkar även kroppens förbränning samt ger oerhört mycket energi.

CELSIUS finns i 6 olika smaker.

För mer info klicka här för att besöka CELSIUS hemsida

Celsius_ny_design

36 thoughts on “Vinn ett helt flak CELSIUS av mig!

 1. Jag ska vinna flaket med celsius för att jag springer och cyklar en del. Detta är perfekt snabb energi både ute på rundor, och när jag är tillbaka från ett pass, och jag är mycket förtjust i att den är sockerfri!

 2. Jag tycker att jag skall vinna flaket för att energin som celsius ger mig efter jobbet och innan träningen är nödvändig för att jag skall orka. Hjälper mig oerhört mycket och behövs varje dag.

  Älskar smaken!

 3. Jag tänkte ro hem detta flaket egentligen enbart för att jag gillar Celsius och i sin enkelhet hjälper mig.Oavsett om det handlar om att göra mig lite extra fokuserad,
  ta några hundra meter till i värmen när man joggar
  eller bara kör “beast-mode” på gymmet.

  Celsius är en fantastisk produkt och vem är jag till att tacka nej till ett flak av “The Goodness”

  David “Kvarg” N

 4. Jeg synes at jeg skal vinne brettet med Celsius fordi jeg elsker celsius og jeg bor i Norge så får desverre ikke tak i det så lett… Men kjøper med meg mange når jeg er i svergie! Jeg trener daglig gjerne to ganger daglig hvor jeg løfter vekter og trener kondisjon. Er spinningsinstruktør og elsker å motivere andre til å trene! Jeg kunne virkelig trengt disse celsiusene for litt ekstra motivasjon i min aktive treningshverdag!
  Min mail er hannahaamodtblogg@hotmail.com

 5. Celsius, Celsius, du underbara dryck
  Jag sippar på dig innan passet, för maximalt tryck.
  Det enda som fungerar för min arma lilla kropp
  Jag bara springer och springer, det säger aldrig stopp.
  Det måste vara ett mirakel, en gåva från vår Herre
  Det enda problemet är att mina burkar blir allt färre.
  Snälla snabba Tony, låt mig få denna ära
  Att få min önskan uppfylld, att Celsius få förtära.
  Jag hoppas och jag önskar, från djupet av mitt hjärta
  Utan Celsius känner jag en mödosam smärta.

 6. Det enda som hjälper för att få extra energi..Dricker inte kaffe så där är det käve..tränar bara hemmapass pga två små barn..

 7. Jag anser mig själv som en värdig vinnare då jag har höga mål och ambitioner. Jag har redan kommit långt I min resa mot en bättre kropp och en sundare livsstil där jag gått från 45kg och spinkig till ca 72kg och rippad på 3.5år. Min stora passion är som sagt träning och celcius är en grym PWO innan ett pass för att kunna prestera på max.

  Mvh Vincent Nordgren.

 8. Jag har inte alltid jättemycket pengar då jag studerar, och har därför inte råd med celsius så ofta. Celsius ger mig ett fokus som räcker under hela gympasset, därför vore det väldigt bra om jag vann flaket! 🙂

 9. Jag vill verkligen vinna ett flak Celsius! Celsius hjälper mig att tagga igång inför ett träningspass. Det gör att jag kommer närma mina mål under min långa resa mot ett hälsosammare liv. Jag har hittills gått ner 15 kilo men hoppas att kunna bli av med 25 kilo till och det kan Celsius hjälpa mig att göra 🙂
  /Sanna

 10. Utan denna underbara dryck skulle mina resultat och min livsstil aldrig vara så bra! Hur kan den vara så sjukt god samtidigt som den är fylld med massa vitaminer och ger en skön energikick som motiverar en till tusen? Kan knappt tro att det är sant, en mirakeldryck helt enkelt! Efter att jag testat Celsius kunde jag inte sluta dricka den! Utan en Celsius vardagligen är jag inte mig själv. Jag är en hårt satsande träningsbrud på 16 år (fyller 17) och har framtida planer om att tävla I bikinifitness eller athletic fitness och vill motivera och inspirera så många som möjligt med hjälp av Celsius som kan vara med och göra min resa möjlig! För utan Celsius skulle jag aldrig kunna komma till scenen! Som student har jag ingen inkomst och blir därför både svårt och dyrt att dricka celsius varje dag så skulle vara guld värt att få vinna! Mvh, en för evigt trogen celsiusälskare!

 11. Jag tycker jag ska vinna ett flak celsius genom att jag tränar väldigt mycket och alla i min familj med, celius ger mig en en push att vilja träna mer och fortsätta med mina mål, den där extra pushen jag behöver när jag tränar och ger mig ett långvarigt leende på läpparna ! Det skulle betyda mycket att vinna ett flak celsius precis nu till sommarn ! Så jag klarar av sommarträningen. Vill även vinna flaket till min familj!:)det är även jätte bra att den är sockerfri och det är det jag blir väldigt förtjust i! Den ger snabb energi och det hjälper mig otroligt mycket! Jag springer väldigt mycket då det är perfekt att ta en celsius!:)
  Älskar alla smakerna, men. Favoriterna är trots allt apelsin och vilda bär!:)

 12. Hej Tony!

  Jag är redo för en livsstilsförändring!

  Är överviktig sedan länge tillbaka och har äntligen tagit tag i problemet sedan ca 2 månader tillbaka. Springer eller promenerar 10km varje dag runt en närliggande sjö samt har ett fysiskt arbete ovanpå det + gym. Det värker i kroppen varje dag eftersom återhämtningsförmågan inte alltid är på topp och jag släpar fortfarande runt på övervikt (trots att jag gått ner 7kg nu på 1½ månad). Jag har inget högavlönat jobb men köper någon enstaka celsius när jag har råd. De är toppen! Känner verkligen att jag orkar så mycket mer med celsius. Nu ser jag bara framtiden och peppen! Inga ursäkter utan det är bara att ge sig ut. Hälsa och normalvikt är målet! Det vore toppen att få ett flak celsius som en knuff på vägen.

  (Jag har gillat Celsius Sverige på facebook.)

 13. Jag skulle verkligen vilja vinna ett flak så att jag kan få spurt på min skruttiga men ändå härliga kropp! Som alla så mår jag bra av att träna men alas så gör jag det inte så ofta som jag skulle vilja. Så nu när sommaren är här och inget plugg eller jobb så är det dags för mig att pallra mig upp på morgnarna för att njuta av solen, träningen och värmen! Ett flak Celsius skulle verkligen vara den lilla extra sparken i den hängande baken som jag behöver 😉

 14. Skulle vilja vinna ett flak celsius bara för att de är så underbart goda och ger den där extra energin som man behöver ibland. Skulle bli så otroligt glad om jag vann.

 15. Snön är sedan länge tillbaka slut och nu vill jag öka min träningsdos på nytt, behovet är akut, känns som mina muskler flytt. Behöver hjälp på min väg för att orka distansen, men med Celsius dryck så har jag ändå chansen. Jag kämpar, jag sliter, jag ger allt jag har, och Celsius hjälper mig ändå ha krafter kvar. Nu i sommar vill jag visa upp min vältränade stuss, då är det mycket tack vare Celsius.

 16. Dricker Celsius dagligen i samband med träning. Marknadens absolut bästa energidryck! Ett måste i kylskåpet. Min Celsiushylla i kylen börjar bli tom så det skulle vara fantastiskt att vinna ett flak hyllning, det kommer ju att gå åt!

 17. Jag vill vara med !
  Gillar på facebook – Michaela Ambjörnsson

  den första januari i år startade jag mitt livs största utmaning – att gå från att vara en rejäl latmask till att faktiskt bevisa för mig själv ( och omvärlden ) att man med hjälp av träning, vilja och lite jävlar anamma klara av att träna upp sig så pass att man utan problem klarar av att springa milen på 5 månader.

  I början var det fruktansvärt ! Jag fick blodsmak i munnen och andnöd efter bara ett varv runt huset, men sakta med säkert har det gått allt bättre !

  I maj var det dags för mitt första “delmål” – vårruset och 5 km !
  Tiden blev 23,54. inte mycket att skryta med för en riktig löpare kanske, men för mig var det en stor seger !

  På lördag är det dags för “slutmålet” – Karlstad stadslopp.
  Jag har testat milen ett par gånger och fixar det utan problem.
  Målet är ställt på 50 minuter – hur det går vår vi väl se.

  Men faktum är att jag redan vunnit den “högsta vinsten” – en stark, smidig kropp och faktiskt orkar så mycket mer än jag trodde, och när den här utmaningen är över vill jag inte längre sluta träna, tvärt om, jag ska höja ribban och sikta mot nya mål.

  Jag trodde aldrig att jag skulle erkänna att träning faktiskt ÄR någonting för mig !!

  Celsius är dock en “nyhet” så jag hoppas på tur så jag får testa en nyttigare belöning efter mina pass framöver !!

 18. Anledningen till att jag ska vinna Celsius är för att det är den bästa förberedelsen inför ett gympass eller pw. Jag orkar också mer på gymmet och blir piggare. Celsius är en dryck som är ett extra hjälpmedel för ett sundare och bättre liv.

  Dan Hammling

 19. Jag har vart en löpare i stort sätt hela mitt liv. Jag sprang min första tävling då jag var 3år, och att löpa har alltid vart en stor del av mig. Känslan av att springa är obeskrivlig. Men förra sommaren fick jag träningsförbud under en lång tid, jag tappade allt jag byggt upp. Och nu kämpar jag för att få tillbaka det. Det är jobbigt, men det är det här jag vill göra. Att springa och att få tävla. Tanken av att ha en Celsius i kylen gör mig glad och ännu mer taggad på att köra ett bra träningspass.
  Just nu satsar jag på att springa 10km på 40min. Första gången jag sprang milen efter mitt uppehåll, sprang jag på 57min (det var i mars), men jag tävlade i Blodomloppet och tog personbästa för någon vecka sedan och fick tiden 43.58! Jag är så stolt över mig själv! 🙂

 20. beach 2013 är redan här
  och all min tid vad hände där?
  så för att jobba på en sommarbak
  perfekta motivationen: ett celciusflak!

  (å så är dom ju så himla goda. hej sommar och hej energi!

 21. Tjena mannen!! Läste om dig i SLA och efter de har jag sett dig massa här i skövde. Stod faktiskt och drack en celsius innan gymmet en dag så kom du rusandes förbi på gatan. Vill iaf vinna ett flak dels för att jag jobbar 4-skift, så är i princip trött jämt. De veckor jag går natt brukar jag träna på morgonen. Så det går åt en hel del celsius nu. Sen har jag en flickvän som är svamp och dricker upp mina celsius!!
  Och celsius sida på fb är gillat för flera år sen

  Peace

 22. Hejsan!
  Jag borde vinna ett flak Celsius för att jag satsar på att ta europa- samt världsrekord i styrkelyft. Krävs mycket energi och slit; där hjälper mig Celsius markant!
  Ha det så bra!

 23. Hejsan!!
  Jag kan inte skryta om att jag just klarat ett visst träningsmål eller kommit framåt mot någon etapp – men jag vill vinna ett flak med celsius av den anledningen att jag älskar att dricka det och för att jag älskar att träna men just nu hamnat i en svacka av olika anledningar. Nya mål har satts upp och jag vet att glöden kommer, men en eld i baken i form av celsius vore grymt!! 🙂

  Ha det fint!!
  Felicia Stålhand

 24. Tjena Tony!
  Jag vill vinna dina Celsius! Varför då? Jag har aldrig brytt mig om någon energidryck eftersom de nästan alltid innehåller kolhydrater/socker. Det måste jag undvika pga min diabetes. Nu har jag tack vare din blogg upptäckt Celsius och läst på om att den är sockerfri. Därför passar ju den mig som handen i handsken. Måste förstås prova denna i samband med träning. Härligt att det finns bra produkter även för mej!
  Fortsatt lycka till med dina lopp!

 25. Hej!

  Jag är lyckligt lottad med världens finaste sambo. Han är min klippa i livet, världens snällaste, mest omtänksamma och finaste människa.
  Varje dag vaknar jag upp och undrar hur jag kan ha sån tur.

  Och på tal om tur, på sistone har jag haft lite mycket otur. Ekonomiska bekymmer och andra tråkigheter.
  När allt rasade samma, varsel på jobbet och annat, så ställde min sambo upp till 110%.
  Vi har fått göra oerhörda åtgärder i vår livsstil och försöker varje dag att på får ekonomi under kontroll. Otroligt jobbigt men vi börjar äntligen se ljuset i tunneln.

  Adam, min sambo, älskar träning och brinner för hälsa. Och jag vet att han är tokig i dessa Celsius drycker men sällan köper de till sig själv då han anser att de är för dyra och att vi måste hålla hårt i slantarna. Det hade varit så otroligt kul att få vinna och ge honom ett helt flak med hans favoritdryck. För att visa hur fin han är och skämma bort honom precis som han skämmer bort mig!

  Håller tummarna hårt och hoppas jag har tur!

 26. Jag vill vinna för att jag behöver energi för att komma igång med löpningen igen. Väger just nu för mycket för att det ska gå lätt, med Celsius i benen lär jag skutta fram 🙂

 27. Efter att ha valt ett liv med mindre socker är Celsius ett av de nyare valen i livet, passar både till träning och fest.

 28. jag har snart varit utan sockerdrycker och sockermat i 4 och 1/2 månad, celsius är den perfekta drycker att inte slinka tillbaka till sockret eftersom att den har några läskande smanker, och sen så är det ju så att den ger en massa bra energi? vad vore träning och löpning utan celsius? ingenting. celsius tar löpning till en helt ny nivå enligt mig samt att den innehåller en massa bra vitaminer, så man håller sig frisk.
  det är min motivering.

  Leo Matela.

 29. Har hela mitt liv levt ett aktivt liv med handboll. Idag tränar jag mycket allsidig träning med bla löpning och gym. Celsius ger mig den energin som jag inte längre får av lagidrotten. jag kan ge mer och hålla på längre med en Celsius i kroppen.

 30. Min största anledning till varför jag bör vinna är för att jag alltid tränar hårt, har slitit 24/7 i ett år för att ställa upp i Alströmertrofén på lördag. Även för att jag alltid ställer upp för andra genom att precis blivit utexaminerad sjuksköterska och hjälper grnom vården men även grnom att vara gyminstruktör på friskis och svettis men alltid ställer upp och hjälper vänner med träningsråd och kostupplägg. Därför bör flaket vinnas av mig! /Alexander Heikkilä

 31. Du har motiverat mig för att ta tag i löpningen börja ge mig ut i spåret. Med en klunk celsius innan jag ger mig ut på spåret så kommer jag att få en extra kick och springa ren Tony H anda. (Ingen i min omgivning kommer missa vad Celsius är, varken via FB eller IRL.)

 32. Jag vill vinna ett flak Celsius eftersom det alltid måste finnas Celsius i min kyl. Nu när jag kikade in i kylskåpet märkte jag att det bara finns fem burkar kvar på min Celsiushylla, det går ju inte!!! Dags att fylla på, det går ju åt hela tiden. Dricker Celsius dagligen i samband med träningen. Ska delta Fotrally om ett par veckor o då blir Celsius ett måste! Finns ingen annan dryck som får mig så pigg o jag älskar Colasmaken plus att den

Lämna en kommentar