Alltid kul med styrka?

2209

 

Rätta till, förebyggande syfte, stärka och bygga upp kroppen…

Att träna upp sina svaga muskelgrupper etc. har jag vid flertalet tidigare tagit upp. Idag var ytterligare en sådan dag och kommer att bli många fler sådana.

Efter några timmars jobb så blev det att trött sätta sig i bilen för att bege sig mot gymmet för lite träning av det slag som jag kanske inte tycker är det roligaste. Självklart så skall träning vara roligt och det finns många olika sätt att utföra allt på, bland annat pass men jag kommer alltid tycka att det är roligare att snöra på mig mina skor och ge mig ut för att springa. Därav så kan jag med och säga att jag kanske inte alltid ser fram emot att bege mig till gymmet för att träna styrka trots att det inte är tråkigt, så konditionstränar jag hellre. :).

Träningen idag bestod av renodlad löpstyrka skulle jag påstå, bål, höft, ben och lite armar för variationens skull. Samt en hel del rörlighet blir det framöver då detta verkligen visat sig behövas. Framförallt i höfterna och även överkroppen.

22092

När man inser att man är bättre tränad men ändå kanske inte gör de resultat man önskar, oavsett om det är löpning, styrketräning eller kanske en arbetsprestation så beror det oftast på att man behöver göra en förändring för att se resultat och förhoppningsvis en utveckling.

Trots tröttheten så vill jag ändå påstå att det inte var tråkigt med styrkepasset, men roligare att löpa :). Därför jag tränar styrka!

Så självklart skall träning vara roligt, annars håller det inte på långsikt. Vilket jag är övertygad om att alla vill. Variation, gärna gruppträning och gärna med en vän etc. Det är min väg mot en starkare kropp.

Nu blir det att slutföra städningen och därefter fortsätta planera och förbereda inför morgondagens föreläsning för Holmgrens Bil oerhört taggade personal.

“People only do their best at things they truly enjoy”

Imorgon blir det konditionspass med en hel del blodsmak i munnen. Det är att njuta! 🙂

 

Fortsatt trevlig kväll

 

Lämna en kommentar