Födelsedagar blir bara bättre och bättre med åren, träning!

165

 

Vad skall man göra på en födelsedag? Jo, vara med människor man tycker om, göra saker man tycker om och vara på platser som man tycker om. Svårare än så är det inte 🙂

Jag är ingen person som lägger stor tyngd vid min födelsedag men givetvis analyseras den dagen efter :). “Firandet” börjades redan på fredagen (dagen innan) då min underbara vän åkte ner till Jönköping för att tillbringa 12-slaget med mig. Betydde oerhört mycket! Vi hade oerhört roligt med bra sällskap! Var en lång natt och med stort brett leende.

När jag vaknade så visste jag om att det var nu mina föräldrar begett sig iväg mot Turkiet i 2 veckor. Har kanske inte kontakt med dem varje dag, men jag vet det är hemma. Märklig känsla, men saknaden är redan stor.

Det var nu min dag, vad gör man? Jo, tränar så klart! Har som bekant haft känningar i min vänstra vad (överansträngd). Men den smärtan var borta. Njutning på hög nivå. Fick bli 13km i relativt kuperad runda.

162

 

Direkt efter var det dags för nästa träningspass med bästa Nico på Friskis! De som känner oss vet att vi är väldigt lika som personer och utmanar varandra i allt! Mat, träning m.m. Bör tilläggas att jag alltid vinner när vi äter (bufféer) :).

Var inte annorlunda nu heller :). Axelpress, triceps samt magövningarna var det hetsande på, som vanligt :). Precis som ni ser på första bilden så var det dragonflyes på schemat samt andra riktiga magövningar från vår sida :), skulle ha kul var det sagt!

163 Avnjöts därefter en god sallad på wayne´s coffe

Men kvällen var ung :). Blev en panik resa till mina andra vänner och fortsätta med att ha det breda leendet på läpparna.

Ju äldre man blir desto mer inser man vilka som är ens riktiga vänner och som alltid finns där för en. Oavsett om det gäller träning och tävling eller bara allmänt välmående. Fick oerhört många samtal igår och det betydde så oerhört mycket för en. Att andra tar sig tiden att visa deras omtanke. Tack alla inblandade för en underbar dag! Kunde inte bett om en bättre dag!

Som jag öppnade med att skriva: rätt plats, rätt personer och göra det man tycker om. CHECK!

Nu är det dags för löppass 1 av 2 i min älskade hemort Jönköping!

Hoppas ni får en underbar dag!

164165

Lämna en kommentar