Förslitning och att glömma maten på grillen för hungerns makt

12vad

 

En vad som börjat säga ifrån efter väldigt många mil och hög intensitet på kort tid.

Ni som följer mig på instagram (@tonyh) fick lite info om varför jag kanske har dragit ner på distanserna lite granna. Som det ser ut så har jag med största sannolikhet blivit lite överansträngning på min vänstra vadmuskel. Då det smärtar en del vid muskelns ursprung . Första gången jag kände av det var under intervallpasset några dagar efter maran. Men lyssnade kanske inte riktigt på kroppen som jag borde ha gjort.

Men har gått bra ett tag nu, jag gillar ju motgångar ibland (i alla fall i efterhand), när man ser tillbaka efteråt så är det behagligt. När man tagit sig ur.

Detta betyder att det blir mer alternativ träning. Vilket bara är bra, samt mer fokus på bål och höfterna igen, styrketräning. Vilket jag tappat en hel del.

Fick trots att bli 13km i bar övers och fick trots allt njuta en hel del tills jag av misstag ville gå upp i tävlingsfart..

Kvällen kan inte avslutas på bättre sätt än vad den gjort. Fyller nämligen år inom några dagar och mina föräldrar befinner sig då i ett varmare land utomlands :). Därav önskade de fira mig redan idag. Samt min mor senare i veckan som fyllt 50.

På schemat stod det grill och umgås med mina käraste. Det blev en succé så klart :).

Jag insisterade på att få visa att jag är duktig framför grillen och fick axla den rollen som min far brukar ha. Och ack så gott det blev.

Hungern var enorm och det fanns lite kvar att grilla när glöden började avta från kolen. Vi satte oss alla för att äta och där visade jag min orutin :), jag glömde köttet och som ni ser på bilden längst till höger så började köttet bli svartare och svartare och riktigt stora lågor började  visa sig. Det var faktiskt lite roligt :).

grill

 

Efter att jag inte sovit något alls igår av lite olika men roliga anledningar så blir det nu att bege sig till sängen i Jönköping, där jag kommer befinna mig mestadels under en längre tid :), för att sedan gå upp klockan 5 imorgon bitti för lite träning :).

Sov så gott! Och tack för alla som hejjade på mig när jag var ute och sprang samt var hemma hos mig!

Sov så gott!

Lämna en kommentar