Första dagarna med MINI

mini3

Sidan slog igår rekord i antalet besök, klickningar och kommentarer via sms m.m. Första dagarna avklarade och reflektioner..

Som många av redan läst på hemsidan eller sett på instagram så har jag och Holmgrens bil inlett ett samarbete. Om ni ej läst detta finner ni det genom att klicka på bilden.

mini1

De som känner mig väl och umgås med mig privat vet att jag varit väldigt förväntansfull och kanske inte sovit alltför bra den senaste tiden, med anledning till att jag sett så oerhört mycket fram emot detta.

Bemötandet utav Holmgrens Bil gjorde bara saker bättre. Att varje gång stiga in dit med ett leende och lämna med bredare. Kände verkligen att man var väl omhändertagen.

Nämnde tidigt att jag inte alls är bil kunnig, men det spelade ingen roll. Martin på MINI tog väl hand om mig så att även jag förstod. Brukar som många vet använda mina skor oftare för att ta mig fram än att rulla fram.

När onsdagen var kommen och 12 kilometer löpning var avklarat tidigt på morgonen så bar det sig iväg mot Holmgrens Bil. Lite nervös, men oerhört förväntansfull.

Det första jag ser när jag kommer in är detta:

mini3minidag23Vid ingången.

Väldigt speciell känsla att se bilen det första jag ser när jag kommer in! Wow var första tanken, vad snygg!!

Var någon timma senare dags att bege sig mot Skövde från Jönköping för att jobba.

Måste faktiskt medge att det är den mest behagliga bilen jag kört :). Kanske inte oväntat att jag tycker detta. Men många som kört en mini säger att de aldrig vill byta, så går mina tankar också!

minidag2

Verkligen underlättat för mig till att ta mig till träningarna. Gårdagen bestod av 3 pass. Och dagen likaså. Svårt kanske att föreställa sig att bilen hjälper mig så mycket, men det gör den. Sen att jag längtar till att köra den hela tiden är bara ett plus!

För att läsa mer om MINI klicka här

Stort tack för all positiv respons på alla sociala medier och via telefon m.m.

Mer om dagens träning uppdateras under under morgondagen samt liten extra nyhet…

Lämna en kommentar