Holmgrens Bil ny guld sponsor

Kan idag med oerhört stor glädje presentera Holmgrens Bil som ny guld sponsor..

Med stort och brett leende presenterar jag denna nyhet och samarbete. Samarbetet betyder oerhört mycket för mig och det kommer det att göra för Holmgrens Bil likaså. Ett företag som inte bara är måna om sina kunder, utan även om sin personals välmående. Då samtliga anställda är anmälda till Göteborgsvarvet 2014.

Jag kommer att stötta Holmgrens Bil inför varvet och se till att de får bästa möjliga förutsättningar.

Vi kommer tillsammans att lyckas nå våra uppsatta mål och främst ha oerhört roligt, både på träningstillfällen och även när det är dags!

Vill tacka Holmgrens bil oerhört mycket för att ni vill vara vid min sida och stötta mig samt ert otroligt trevliga bemötande och omhändertagande som ni erbjöd mig och alltid erbjuder era kunder.

Vill även passa på att ge Christiane och Martin ett extra stor tack!

Ni kommer att se mig körandes med en oerhört fin MINI Cooper.

Lite kort information om Holmgrens bil:

Har funnits i branschen i över 50 år och har som mål att leda utvecklingen av bilbranschen och erbjuda moderna lösningar för bilköp och bilägande.

Säljer nya och begagnade bilar av en mängd olika bilmärken så som exempelvis: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, Honda,Huyndai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Toyota m.fl

För mer info om Holmgrens bil klicka här 

Mer info om MINI klicka här

Stort tack ännu en gång!

One thought on “Holmgrens Bil ny guld sponsor

Lämna en kommentar