Gasen i botten, mot slutet av året

20131229

 

Året börjar närma sig mot sitt slut och min fot mot sin början..

Inte många dagar kvar nu av detta året och i morgon blir det att summera året som gått.

De sista dagarna har bestått av en hel del jobb och en hel del träning i form av styrka och kondition på staknings maskinen, som jag skrivit om innan. Jag jobbar stenhårt på att stärka upp min vänstersida och bygga upp det som jag brister på. Min fot känns som den absolut svagaste delen på min kropp. Har svårt att stå på ett ben och vet att jag nu börjat på ny kula.

Har som sagt blivit en hel del jobb de senaste dagarna och vad kunde göra en gladare än en oväntad skoleverans till jobbet 🙂

eccobiom

 

Nya Ecco Biom trail som jag själv varit med och tagit fram. Färg och komfort. Riktigt roligt. Tyvärr så kanske inte använda dem fullt ut ännu.. Men snart, väldigt snart!

Har mer eller mindre satt hela planeringen inför 2014 och nästintill all utvärdering av 2013 års löpning är klar. Kommer under morgondagen att publicera en del av detta. Blev trots allt en hel del som påverkade mig under detta året.

Jag kommer avsluta året med en hel del träning och sätta grunden för 2014.

201312292

 

Skön känsla är det efter passet! Längtar bara tills mina fötter får röra på sig också :).

I morgon väntar det två pass på maskinen :). Skall försöka att ge mig på maxnivå när det gäller pulsen under sista passet. Då jag börjat bli helt frisk från att även varit sjuk.

Många som undrar hur jag orkar, hur jag motiverar mig själv att stå där i 1 timma och bara “mata på”, men när man vet att jag för varje gång tar mig framåt och utvecklas så är det inte svårt bege sig till träningen.

Nu blir det att fortsätta att ladda inför morgondagens tuffa pass och tänka att jag efter passet är ännu starkare än vad jag är just nu.

Tänk vad enkelt det är egentligen 🙂

“In a week you will wish you had started today. So go for it”

Lämna en kommentar