Köpenhamn halvmaraton 2018.

Valde att ställa mig på startlinjen kort efter en förkylning.. Ett lopp som kändes bra till en början..

Fick bli en chansning och testa att trycka på med lätt förkylning kvar i kroppen och snuva. Lite väl optimistiskt nu i efterhand. Kände mig pigg till en början men sen kom smärtan i bröstet vilket gjorde att jag fick dra ner på tempot och lunka in i mål. Blev ett okej träningspass. Positiva är att jag är fräsch i kroppen iaf 🤗. Hade skoj och kul att se att så många lyckades få till ett bra lopp.

Tiden är inget att hurra för alls. Tar loppet som ett helt okej träningspass. Väldigt likt ett fartlek pass.

Extra kul att umgås med härliga människor och träffa vänner från Sverige.

Nu några dagar efteråt har förkylningen visat sig ännu mera och snuvan gjort sig mer påmind. Det är bara att anpassa passen efter detta och vänta ut det hela. Hade lite smått ont i bröstet efteråt och känningar när jag andades. Självklart är jag medveten om att detta inte var optimalt. Därav att jag valde att sänka farten och kraven. Rekommenderar INGEN att träna eller tävla med känningar. (Jag trodde mitt var över).

Bara ta nya tag!

Lämna en kommentar