Kranvatten men utan värme

cypvatten

 

En resa som bjöd på allt och lite till..

Som jag skrev i tidigare inlägget så åkte jag med kort varsel iväg på en liten resa i 8 dagar. Resan bjöd på väldigt mycket leenden tack vare sällskapet men även en hel del trötthet och hemlängtan.

Redan på vägen till Cypern märkte jag av att jag inte var riktigt 100 i kroppen. På tisdag kvällen så började halsen och tröttheten var ett faktum. Orken var borta i kroppen och jag ville bara sova. Ville hem och sova i min egen säng.

Men det var bara att stå ut, trots att jag egentligen inte orkade gå eller röra mig. Sällskapet var det som fick mig att le trots mitt mörkande av hur jag mådde.

Är i skrivandes stund sjuk och har mått betydligt bättre. Men immunförsvaret får tillfälle att stärkas när man är sjuk :).

 

Hur var då resan? – Jo, den var helt underbar trots ett stick av en geting i tån som fick alla tår att försvina. Då jag tappade känseln helt under någon timma samt smärtan var helt annorlunda än vad det brukar vara av ett stick, så njöt jag av tillvaron och den lilla energi som fanns i kroppen.

Tyvärr fanns det inte mycket energi till träning men lyckades med 1 längre pass på 12 km i ca 38 graders värme.

Som bilden visar ovan så drack jag väldigt dåligt också, då jag snabbt tröttnade på vattnet på flaska och fick köpa mig smaksatt vatten :).

Saknaden var även stor för mina havregryn, efter några dagar så kunde jag inte motstå frestelsen och tog tag i bekymret som det faktiskt var för mig :).

Dock kanske inte det roligaste att vara sjuk men ändå synd att klaga! Tack ni som var med!

cypgröt

 

Hur var det att var turist i detta land då? Jo, kändes som om att man alltid blev blåst. Mycket nytt och jag lyckades köpa den dyraste glassen i mitt liv på bägare :).

cypglass Bör tilläggas att den var oerhört god, men kostade mig 75:- .

cypkyla Nu när man är tillbaka så kanske det inte är helt oväntat att man fryser något enormt. 3 lager långärmade tröjor räckte ej.

Skönt att vara tillbaka och kunna dricka ur kranen och måste faktiskt säga att vi trots vädret här i Sverige har det betydligt bättre än de flesta länderna :).

Nu är det åter till vardagen och inom kort hårdträningen!

 

Lämna en kommentar