Sol & bad samt träna på löpning i värme

Att träna på sina svagheter är något som kanske inte är det roligaste. Men lovade mig själv att göra det efter GBG varvets ryssvärme. Därav 12 km löpning i 38 graders värme :)..

Efter många om och men så fick det bli ytterligare en utlandsresa i år med sol och bad. Beslutet kom väldigt hastigt men ack så värt det. Värmen var som jobbigast första dagen. Snittar nu ca 38 grader.

Blivit någon löpning? Självklart. Men det är tungt att springa i denna hetta och inte mycket syre att ta tillvara på precis som hemma i Sverige.

Klagade efter GBG varvet och lovade att träna på att springa i värme och klara av det betydligt bättre. Nu har jag chansen på att bli ännu bättre på mina svagheter :).

Givetvis blir det en hel del sol och bad också :). Försöker faktiskt att vila ut min kropp en del denna vecka och på tisdag köra igång hårt igen. Då 3 pass/dag slitit en hel del på mina fötter framförallt.

Tråkigt nog så lyckades jag tänja ut mitt ledband en del under ett träningspass på kvällen, då gatorna inte är lika väl utformade och plana som i Sverige. Men lyckades stoppa blödningen relativt fort och kunde fullfölja.

Nu blir det stranden igen…

Som ni ser så smälter mitt mellanmål relativt bra :).

Hoppas ni har det lika bra 🙂

Lämna en kommentar