Kungsholmen runt. 5:e plats med kontroll

Ett lopp som var kul innan, under och efter. Trots att jag kanske inte önskade detta nu efteråt. Sprang med kontroll.

Var på förhand rädd att andningen skulle bli svår med tanke på allergin. Men som tur var märkte jag inte av det alls. Mer nu efteråt.

Öppnade loppet bra och fick snabbt se Abrahams rygg som drog på i bra fart. Höll min tänkta fart och kände mig väldigt fräsch och löpsugen.

Väldigt tidigt hamnade jag dock helt ensam.

För er som inte är löpare så kan man ha det roligare. Låg länge på 3:e plats och höll farten men började tappa successivt. Försökte släppa in andra löpare och ta rygg för att få upp farten igen. De hade bra fart och jag tappade en del efter all ensamlöpning.

Första milen gick runt 33 min.

Blev en hel del ensam igen och cirka 12-16 km var det inte lika roligt igen p.g.a. ensamheten :). Blir svårare att hålla farten trots att man känner sig pigg.

Fick med mig en person som då gjorde att jag återigen gick upp i fart. Stundtals runt 3:16-3:20. Det gick lätt och smidigt men när han släppte så fegade jag alltför mycket och sprang bekvämt.

Sluttiden blev 1:13:05. Loppet gick för lätt och bekvämt. Hade relativt låg puls och bra flyt i benen. Men vågade inte släppa bekvämligheten, och det speglar min sluttid idag.

Mellanmjölks löpning nu efterhand men det var kul :). Och ja, sådana lopp är bra också ibland.

Sprang i mål med ett leende som man gör efter ett helt okej träningspass.

Just nu ser jag fram emot morgondagens långpass och ja mannen på bilden hade en framsida också :). Underbart ödmjuka Abraham som vann 21 km loppet. Han vet hur man firar tydligen. :).

Förresten, tack för allt pepp utmed banan!

Formen är god och fler pers blir det i år.