Ny samarbetspartner

biom logo

 

Kan idag presentera en ny samarbetspartner till mig. Kommer framöver att springa med löparskor från ecco som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig nå mina mål samt få mig att springa ännu fortare. Framförallt stärka mina fötter på vägen.

Skall bli oerhört roligt att springa med ecco löparskor som är utrustade med BIOM teknik som hjälper kroppen att röra sig på ett så naturligt sätt som möjligt, vilket i sin tur ger dig en mer effektiv löpstil. Som kommer bidra med att jag gör åt mindre kraft vid min löpning och kan stärka upp mina leder i framförallt mina fötter.

Jag kommer framförallt springa med biom evo racer samt även biom b.

Mer info om biom och ecco löparskor finner ni här

Kommer även bidra med åsikter för framtida produkter. Vill tacka Rickard med flera för samarbetet och övertygad om att detta kommer att gynna bägge parter och framförallt en bit mot att nå bättre tider för mig.

Fler bilder samt bättre utvärdering från mig kommer komma framöver.

06790457419_ss1258821_10151285460454397_1322506559_n

Lämna en kommentar