Torsdagens 2.5 timmars stafett planerad och dagens 15 km

13e

 

Fick tidigare idag veta hur taktiken är upplagd för torsdagens 2.5 timmars stafett. Är bestämt att jag som tydligen skall vara bäst tränad skall börja och springa mot pall placering :).

Dagen har bestått av underbar träning i mitt fina Jönköping. Levererades dock lite regn, men vad gör det? Mer syre i luften och håret håller sig nere :).

Blev 15 kilometers underbar löpning som avslutades med en spurt uppför dunkehalla backen. Fick senare på dagen ett samtal som bekräftade torsdagens planering inför 2.5 timmars stafetten i Ranksås eller vad det nu heter.. Det innebär att vi på ett lag på 3 stycken löpare skall springa så långt som möjligt under denna tid. Fick höra att jag skall börja med stafettpinnen för att jag är bäst tränad och förhoppningsvis så kan jag ge ett oerhört försprång.

Gillar pressen :). Om jag är bäst tränad vågar jag inte svara på, kanske till och med svårt att tro på. Men kommer göra mitt bästa. Som det ser ut så kommer jag att få springa slut mig själv till att börja med och därefter få ytterligare sträckor när de andra sprungit sig trötta.

Något helt nytt för mig men samtidigt en oerhört rolig utmaning.

Vad är målet? Självklart är det en pall placering som gäller!

Kommer att tas bilder av många och kommer på sikt att publiceras på sidan.

Ha nu en trevlig kväll och kanske laddar även ni för ett tidigt morgon pass samt ytterligare 2 därefter 🙂

 

Lämna en kommentar