Ny satsning och flytt ifrån Sverige. Tack för stödet

Som många av er tydligen redan läst på Facebook och som även hört i från mig att något stort är på gång. Snart är det dags! Det blir en flytt till Schweiz och en ny satsning inleds.. Hoppas på att ni tror på mig i min satsning och viljan att utvecklas.. Älskar utmaningar..

Denna sida har på mycket kort tid nått över 2000 unika besökare, vilket är jätte kul. Detta har även lett till att flera så kallade icke löpare läser. Kom på så sätt i kontakt med bob race laget i Schweiz. Precis som Ludmilla så väljer jag att använda mina ben till att springa fart i den så kallade släden.

Mer info om sporten:

Bob är en sport där två eller fyra personer åker med en bob (bobsleigh), ett slags släde, nerför en 1 200 till 1 600 meter lång isbana. Genomsnittsfarter på 130 km/h och toppfarter på 150 km/h är vanliga. Bob-sporten utvecklades av engelsmän i Schweiz från 1870-talet och är sedan 1924 en olympisk gren. Tävlingar genomförs i två- eller fyrmannabob.

Hoppas ni tror på mig som de gör! Kommer behöva ert stöd. 

Våga chansa, våga utmana dig själv och andra 🙂

Lämna en kommentar