Tack för all stöd! BOB

BOB Racing… ett stöd som jag inte alls väntade mig..

bild6

 

Vet inte hur jag skall börja.. De som känner mig väl vet att jag älskar utmaningar och nya hinder att passera. Men det var trots allt 1 April. Ja, det var ett april skämt :). Jag byter inte sport ännu.. Då löpningen kommer finnas kvar och satsats fullt ut.

Men aldrig förr har min telefon gått så varm.. Givetvis ser jag besökssiffrorna på denna sida och får diverse pepp-sms etc. Men detta var något som jag aldrig ens kunde tänka mig. Insett vilka godhjärtade människor jag har runt omkring mig som gläds åt andras framgångar. Vilket inte all gör..

Sidan hade över 300 besök första 2-3 timmarna. Fick både samtal med lycko-önskningar samt även påpekelser på att jag kommer att saknas.. Sms och mail likaså..

Ni som någon gång varit ute och sprungit en längre sträcka, eller sprungit i en fart som ni känner är aningens jobbigt vet att löpning inte är en idrott som det bara går att önska att man vore bra på. Det krävs arbete.

Det arbetet underlättas något enormt med alla mina vänner och familj vid min sida! Så stort tack för att ni finns! Jag stannar i Sverige och satsar inte på BOB :). 

Varje sekund jag springer fortare, varje träning som jag kämpar lite hårdare och varje leende jag gör efter löpningen så är ni alla en bidragande faktor till. Likaså mina sponsorer och samarbetspartners.

Ha nu en fortsatt bra dag!! Det skall jag ha!

 

 

 

Lämna en kommentar