Ny vecka och påminns om föregående vecka

malmo6

Påminns varje dag av föregående vecka, underbart!

Varit på ett antal Friskis & Svettis utbildningar och alla dessa blir ett gott minne som jag tänker tillbaka på med ett brett leende. Dagarna kan enkelt sammanfattas med mycket träning, knäböj, mat, fika, träningsvärk och underbara människor.

Visste att jag varje dag skulle vara mer eller mindre slut mot kvällen med tanke på all träning och ständiga fokus.

Redan första dagen så fick jag mim första värk och skrapsår. Inne i gymmet så såg jag och två vänner en sele som man tar på sig och därefter springer framåt med. Vi ser att bandet är elastiskt och givetvis så skall “löparen” testa detta enligt vännerna. En av mina vänner ställer sig en bit bort för att ta emot mig så att jag inte flyger tillbaka. Jag börjar långsamt att ta mina kliv framåt och därefter börjar adrenalinet pumpa när det börjar ta emot. Jag ökar farten och drar en spurt tills jag är ca 2 meter ifrån min vän och plötsligt säger det STOPP! Fästet var ett s.k. vanligt fäste som inte sköt tillbaka en. Jag åkte hastigt omkull och alla var vi chockade. Likaså alla som var på gymmet. Efter ca 5 sekunder kände jag smärtan men började skratta något enormt och likaså de andra som avvaktade. Får bjuda på det :). Gjorde fallet snyggt i alla fall, trots skrapsåren på armarna och höft samt rygg som fick sig en liten smäll :).

Varje morgon blev det givetvis träning vid 05:00 tiden trots att det var en hel del pass gemensamt med de andra. Hade tillgång till gymmet vilket tid som helst trots att de inte öppnade förrens 06:30. Stort tack till personalen!

malmo3malmo4

Var ett väldigt fint och stort gym som till och med hade en boxningsring. Många hade säkert önskat se en långdistanslöpare kliva in i ringen så självklart gjorde jag det, på mitt sätt :).

malmo2

Blev en hel del kondition samt rehab varje morgon. Vilket känts väldigt bra.

malmo1

Vädret var helt underbart i Malmö och det blev en del intervaller och löpning likaså :).

Utbildningen gick väldigt bra och redan efter första dagen så kändes det något enormt i mina ben, men trots detta så var det alltid ett leende på läpparna. Gruppen var helt underbar och mycket givande upplägg. Filmades en hel del och vi fick beskåda våran egna teknik etc. Väldigt lärorikt.

Klarade mig ifrån skador i ben etc. Men sista dagarna fick jag ta muskelavslappnande tabletter då min vänstra axel givit upp helt. Svårt att idag lyfta armen uppåt. Ger det några dagar och därefter blir det att jobba tillbaka den och stärka ledbandet i axeln igen.

malmo5

Vill passa på att tacka alla som deltog och utbildarna! Tack för peppandet och många fina pratstunder etc.

Fick även under förra veckan ett glatt besked på twitter (@tonyhatefnejad). Att jag blivit nominerad till pingjkpg av min vän.

En lista där Jönköpings största instagram konton rangordnas.

ettajkpg

Får tacka för nomineringen och de snälla orden. Klev rakt in på andra plats.

Blev ingen direkt vilodag på söndagen utan stod på crosstrainern och tränade kondition samt rehab så klart :). Givetvis blev det en hel del sömn för att få kroppen att koppla av efter all träning.

2411131

Var skönt att väcka kroppen igen! Känslan i bena ger även det ett brett leende, självfallet då tankarna tar en tillbaka till hur jag fått värken. Kvällen avslutades med film mys och godmat för att ladda om till en ny vecka.

Veckan startade med att vakna 05:00 och vänta in det fina sällskapet för ett nytt lågintensivt löppass. Kändes bra i bena men inte fingrarna som var bortdomnade :).

Nu inväntas nästa träningspass på crosstrainern efter lite film med bra sällskap och god måltid.

Rehab är inte det roligaste jag vet, speciellt inte när träningsvärken inte är den ljuvaste känslan, speciellt inte efter att jag idag fått nålar i vaderna. Men varje dag blir jag starkare och närmar mig mitt mål..

“There is no glory in practice, but without practice, there is no glory”

Lämna en kommentar