Över 70 km på 3 dagar..

2811132

 

Många mil i bena och fler kommer det att bli…

Hårdträningen skulle börjat 1 December enligt planerna och så kommer det att bli men jag har råkat smygstarta en del..

Håller fortfarande inte kanske den farten som jag brukar ligga på i fartökningarna, då jag håller igen en hel del för att kroppen skall anpassa sig och därav successivt öka och slippa eventuella överansträngningar etc.

Redan under tisdagen så fick det bli 17 km löpning. Inte tänkt till en början, men jag sprang lite fel ovanligt nog :). Kändes dock riktigt bra, speciellt när det var mycket som stod på schemat just denna dag. Dels träning med friidrotts klubb samt “pyjamas party”. på kvällen med trevligt besök från Växjö.

Tisdag kvällens pass blev kanske inte som det var planerat. Vanligtvis brukar det bli ca 10 km och fartlek. Jag kände att jag hade mycket energi i bena men tanken var ändå att hålla igen en hel del. Men ökade ordentligt ca varannan gång som det blåstes i pipan.

Fick mot slutet frågan om vi ville köra några km längre och det blev ganska mycket längre, 18 km totalt. Med några fartökningar även här. Kändes en del i benen :). 35 km avklarat denna dagen.

Onsdagen tog jag det relativt lugnt och körde kondition på crosstrainer istället, dels för att de inte blev många timmar sömn under natten samt återhämtningspass, därefter möte med jobbet.

271103

 

Kunde inte hålla leendet borta :).

Idag var det en hel planer men blev kanske inte som planerat. Var uppe tidigt och väntade på en vän som jag skulle springa med, men mänskligt nog så försov personen sig och hungern kom efter att jag varit uppe 90 min. Gymmet fick därav utebli. Kände mig lite trött och fick därav göra något för att vakna till. Ingen preworkout här inte, som är väldigt populärt. Bästa sättet att piggna till. Jag prioriterar bara det jag brinner för, inget fel med det :).

2811132

Det fick bli 20 km löpning. Underbart!

Kvällens pass som bestod av fartlek gick relativt bra och maxhastigheten kom upp emot 2:11 fart. Vilket var lite tuffare än vanligt då förra passet satt i en del i mina ben då det blev väldigt kort inpå..

Men känns trots detta väldigt bra i bena och jag känner mig väldigt lätt. Muskelmassan i kroppen har enligt tester börjat öka och bålstabiliteten börjar förbättras avsevärt!

2811131

 

Nöjer mig med 35 km även denna dagen och avnjuter god mat med trevligt sällskap.

Morgondagen blir det en hel del jobb och därför blir det ingen direkt vilodag utan lite lättare träning för att orka dagen och kunna vara mitt rätta jag även på jobbet :).

Kommer fortsätta att springa på i helgen för att vänja mina ben av all träning och framförallt följa upp utvecklingen efter all rehab.

Blir några intervaller även i helgen för att bibehålla farten och fightas mot mig själv!

“Do you wanna see your biggest opponent? Look in the mirror”

Lämna en kommentar