Sällskap på långpassen framöver. Jag längtar

Vissa hemligheter är svårare att dölja efter en tid.
I slutet av Januari blir vi tre. Obeskrivlig känsla av lycka och längtan.👨‍👩‍👧.
Har alltid tyckt det varit lite ensamt under mina långpass. Nu kommer jag äntligen att få med mig någon. Löparvagnen är redo och testad.
Jag och min Rebecca passade på att hämta ut varsin vagn :). Nya Thule Sleek och Glide 2 (löparvagnen). (Hon har den i lägenheten och tittar på den varje dag :).
Har under flera års tid tyckt det sett väldigt roligt ut att springa med en barnvagn. Snart är det min tur. Löparvagnen var det ingen snack om vilken det skulle bli, Thule Glide 2. Snabbaste tid på halvmaran med den vagnen är 1:11. Riktigt bra gjort! :).
De som känner min kära Rebecca vet om att hon är kräsen. Hon vet precis hur hon önskar ha det. Hon började väldigt tidigt titta in på olika barnvagnar. Komfort, säkerhet, enkel att sköta, bra förvaring, snygga färger, enkel att fälla ihop etc.
Som ni ser på bilden blev det nya Thule Sleek. Givetvis blev det hennes favorit färg, Navy blue. (Nej, vi vet ännu ej könet).
Efter riktigt bra demonstration av butiken hur de används etc. så valde hon givetvis att gå hem med en tom vagn :). Ja, jag sprang faktiskt en liten kort tur också 😂.
Ska du köpa vagn? Läs mer på Thule hemsida
Tack ännu en gång för bra service Lilla Violen. Vi ses snart igen :). Nästa inköp blir troligtvis kläder och saker till bilen :).
Planerat datum för den lilla krabaten som just nu springer en hel del inne i magen är 28:e Januari.

 

Tack till er alla som gratulerat och sett det på Rebecca. Snart är det bara upploppet kvar 🤛.

Lämna en kommentar