1.8 Mil löpning + intervaller x 18 = Skön känsla!

Precis som rubriken lyder så började startade jag dagens löpträning med 1.8 mil i relativt behaglig fart för att samla på mig kilometrar i bena för att köra för fullt på kvällens tuffa pass..

Passet bestod av 70/20 x18. D.v.s. Löpning i 70 sekunder därefter 20 sekunders vila 6 gånger. Vila i 2 minuter sedan 6 till. Totalt 18 repetitioner. Farten jag var uppe i som snabbast var 3:30. Vilket är helt okej, med tanke på långdistansen som var så nära in på detta passet.

Kramp i vaderna= bra pass. Mycket vätska efter så är allt löst.

Dagen började med lite foto tagningar i Jönköping och därefter plugg, löpning och sedan sista löppaset med IFK Skövde. Kan den bli bättre?

Klart den jag, sätter mig snart på tåget till mina föräldrar för att gå upp tidigt imorgon och springa innan jag skall till sjukgymnasten och få lite akupunktur. Samt på kvällen kondition på crosstrainern

Visste att det skulle bli jobbigt för bena idag, men jag är löpare. Har ett hjärta som är starkare och uthålligare. Litade på den.

Hoppas ni får en lika trevlig kväll och bra morgon dag som jag.

bild2

Lämna en kommentar