2 konditionspass med mental & fysisk styrka

09261

 

Dubbla konditionspass och styrka, kan inget annat göra än att le..

En dag som kanske började lie väl tidigt, vaknade flera gånger under natten för att dricka vatten. Kroppen skrek efter gårdagens dubbla konditionspass där jag utmanade mig ännu mer mentalt. Liten stund crosstrainer och därefter den fruktansvärda staknings maskinen, men denna gång utan musik. Det var jobbigt men ack så nöjd jag var efteråt!!

Vaknade runt 06:00 och kroppen bara skrek efter den dagliga gröten. Kändes väldigt bra. Som aktiv idrottare så vet man att man äter mycket och vanligtvis alltid hungrig, men denna gröten var verkligen efterlängtad. Att öka dosen träning känns verkligen bra. På rätt väg!

Begav mig efter lite pyssel hemma med allt möjligt och lite längre powernap på ca 1h 🙂 till Friskis & Svettis för 40 minuter crosstrainer och 30 minuter stakning för att ta slut på mig själv. Överkroppen är så oerhört mör av all stakning men trots detta njuter jag något enormt. Min vänster sida börjar ta stryk (stärks) då det är den svaga sidan jag har som tidigare är känt. Men kände att de behövde lyxa till det lite extra.. Älskade plankan så klart :).

Efter lite mat etc så skrek kroppen efter sömn men inte huvudet, jag ville utmana mig själv ännu mera. Ytterligare ca 60 minuter crosstrainer och lite bålträning. Vilken känsla! Trots att jag rör mig som en zombie och magen och ryggen är som en stålpinne så är det en inre njutning och lycka. Är på god väg..

09262

 

Syns på bilderna att jag är trött, men tror även att mitt leende lyser bra igenom.. Bakom skägget vill säga :).

Mycket nytt som kommer presenteras inom kort och även bildgalleriet kommer att förnyas en hel del så håll ögonen öppna…

Våga utmana er själva!! Lovar er att de ger er extra kraft de gångerna ni känner er lite omotiverade eller önskar pressa er själva ännu hårdare!

Nu blir det att ladda för morgondagens dubblapass 🙂 God natt!

 

Lämna en kommentar