3 underbara dagar och massa träning

188

3 underbara dagar med mycket löpning och bra sällskap..

Många har noterat att jag inte skrivit något inlägg på några dagar och det med anledning till att det blivit en hel del träning och därav försökt öka antalet sov timmar. Då jag vanligtvis skriver precis innan läggdags.

Fredagen bestod av styrketräning på morgonen då jag hade lite känningar i halsen samt huvudet tätt följt av 17 km löpning i Jönköping.

Lördagen bestod av 20 km löpning på billingen i lätt tempo då mina vaderna fått vara med om hel del smällar efter att jag varit sjuk 1 vecka och ger mig på intervaller och långdistanslöpning på så få dagar inpå uppehållet som uppstått.

Kvällen bestod av umgänge med vänner och bara leenden.

Precis som rubriken löd så har även denna dagen varit helt underbar. Började med några få timmar jobb och därefter bar det sig iväg mot “storstaden” Skara för lite badminton med min underbara vän Nathalie. Ett tips är när det kanske känns lite tungt p.g.a. skada eller sjukdom träna med någon vän som du vet ger dig positiv energi. Hjälper nästan alltid.

Bör tilläggas att jag av någon märklig anledning var nervös. Trots att jag är rätt trygg i situationerna med ett racket i handen. Då jag spelat tennis i ca 17 år. Men hon var duktig!

Bör även tillägga dagens kommentar: “oroa dig inte, tror inte du är så duktig ändå” :). Bra sett att lugna nerverna 😀

Kändes bättre och bättre när vi spelade dubbel, men en hel del gick att förbättra. Tack för en bra dag!!

Nu blir det sängen och ladda inför morgondagens tidiga 20km löppass med min underbara vän.

Bilden nedan visar vad jag brukar köpa när jag har lågt blodsocker. :). Ingen jag brukar vara medveten om :).

 

 

1882

 

Sov gott!

Lämna en kommentar