Axla roller

ox

 

Många roller får man axla i sitt liv. Några mer naturliga som man får träda in i och några som man kanske bara gör någon gång i sitt liv.. Stor ära!

Har som jag tidigare nämnt jobbat en hel del och fick äntligen tid att åka ner till Jönköping och vara med min familj, fira min syster som fyllde år förra veckan och lägga stor fokus på mig själv och min träning. Fått umgås med min vän som jag kanske haft längst.

Träningen har gått riktigt bra och gårdagen bestod av riktigt bra konditionspass och genomkörare med bålen. Styrkepasset var roligare än vanligt, antagligen för att min bäste vän Nico var med. Märkligt nog så utmanar vi fortfarande varandra i allt, oavsett ålder :).

bild-1

 

Var riktigt slut när det här kortet togs kan jag meddela. Tuff bålövning!

Idag var det ingen sämre dag. Morgonen började med ett riktigt bra konditionspass tätt följt av en intervju på ca 1 timma. Kan tyvärr ännu inte berätta om vad det gäller, men det har att göra med det som jag nämnde i förra inlägget.

Efter lite mat och lite mellanmål (Reztart) så var det dags igen, konditionspass igen. Denna gången ännu hårdare.

Överkroppen börjar svara på all träning och likaså hela min vänstra sida. Kommer inom kort att bifoga kort på hur stor skillnaden har blivit på några månader.

image

 

Som rubriken lyder så axlar man många roller i sitt liv och de flesta är väldigt enkla och de andra kanske kräver lite mera tid.

Jag är storebror till mina älskade syskon och det är inte alltid den lättaste uppgiften. Jag är trots allt en förebild för dem, precis som mina föräldrar alltid varit för mig. Jag är student, löpare, ledare, vän och tydligen fått veta att jag även är en stor inspirationskälla för många. Jätte roligt! Många av dessa roller gör man kanske dagligen och kanske till och med fått göra väldigt ofta. Vissa svårare och några av dem kanske lite lättare. Precis som i denna månads Oxygen (friskistidning) där jag egentligen kanske är mig själv. Löparen och ja, ni ser nog. Riktigt skoj och väldigt bra bild :). Passa på att hämta den i Jönköping för er som har vägarna förbi Friskis.

ox

 

Men igår fick jag förfrågan av att axla en roll som fick mig att bli väldigt, väldigt glad!

Hade faktiskt som liten tänkt tanken hur det skulle vara att få axla en sådan roll för sin bästa vän. Best Man! Frågan kom väldigt oväntat och jag blev stum av glädje om man kan säga så:). Var en självklarhet att axla denna rollen för Nico. Kanske får axla denna rollen 1 gång i mitt liv och nu är det snart dags. En ära och stolthet!

Uttrycket att sväva på moln är ett ganska vanligt begrepp som många använder, nu är det min tur. Stort ansvar, men att veta vem jag gör det för gör en så varm inombords och så glad! Tack!

Ser riktigt mycket fram emot att se dessa två underbara människor som jag tycker så oerhört mycket om gifta sig. Ännu en gång stort tack! Sällan jag blir rörd, men du lyckades.

Nu återgår jag till att vara mig själv en stund, löparen och köra lite bålövningar och mentalt och fysiskt ladda för morgondagens alla pass :).

Alla roller i livet man väljer att axla ska man vara stolt över! Det är jag, och nu ännu stoltare!

 

Lämna en kommentar