Flera kilometer för att söka blodsmaken..

bild 2-3

 

Enkelt botemedel för trötthet och att göra allt för att söka efter blodsmaken..

Tror det syns väldigt tydligt hur trött jag är på bilden. Ännu tröttare var jag i morse då jag begav mig mot jobbet och en heldag väntades. Gymmets öppettider är generellt sett inte alls lika bra som i Jönköping. Inte något av dem alla som kan erbjuda allt som jag får i Jönköping. De flesta gymmet stängde idag 18:00 och öppnade sent. Vilket inte gynnar mig då jag börjar 09 och slutar 17. Likaså lördagar då tiderna är riktigt illa.

Ligger självfallet i med träningen och framförallt styrkan, men saknade efter blodsmaken saknades väldigt mycket. Efter jobbet fanns det bara en sak att göra, söka ett gym. Självfallet blev det att gasa på mot Jönköping för ett riktigt bra konditionspass med mycket flås och rekord i distans. Känns riktigt bra nu kan jag lova :).

Finns alltför många bortförklaringar till att inte träna, få anledningar som kommer upp till varför man bör träna och vad man gör för att lösa de hinder som står i vägen.

Under ca 5 månader så pendlade jag ner till Jönköping väldigt tidigt på månarna bara för att träna och därefter åka tillbaka till Skövde. Sällan man går så rakt som då.

Givetvis var det tungt att sitta i bilen när man var så trött som man var (är jag alltid när jag ej tränar) :), men som ni ser på bilden så ser jag betydligt piggare ut och framförallt gladare.

bild 1-3

 

Har inte uppdaterat så mycket här då det varit fullt upp. Tyvärr kan jag ännu inte berätta vad som gjorts då uppgifterna är konfidentiella än så länge :). Men skoj var det! Lovar att det inte kommer gå att missa…

Morgondagen består av 3 pass och fokus på kondition samt att jobba ännu mera på vänster höft parti. Älskar löpningen! 🙂

“Your mind will quit 100 times before your body ever does. Feel the pain and do it anyway”

Lämna en kommentar