En bra dag på GORE

bild 2-6

Torsdagen var planerad för en dag med full fokus på min fot som skulle magnet röntgas. Blev med kvalitet en så..

Var uppe tidigt på torsdags morgonen för att bege mig mot Skövde och hämta min bil för att sedan ge mig av mot Göteborg och magnetröntgen. När det väl var klart så slog det mig att Gore har sitt Norden kontor i Mölndal och att jag alltid velat åka dit och framförallt träffa personen som för mig är Mr. Gore Running Wear. Skulle enligt gps:en bara ta ca 15 minuter men så blev inte fallet. Jag får ibland för mig att ta mina små genvägar och var istället framme efter 55 minuter. Men det var lite på förhand väntat :).

bild 1-5

 

När man väl stigit in så bemöts jag av en trevlig receptionist som ringer ner personen jag ville hälsa på. Blev riktigt bra bemött!

Får en rundvandring på företaget som var riktigt intressant. Visste ni att GORE-TEX finns inom sjukvården?

 Väldigt häftigt att se. På bilden återbygger man bukväggen.

Klicka på bilden för att se mer info om detta och även fler användingområden. Bl.a. hur det används i hjärtat.

Var riktigt intressant att se alla testrummen som fanns för att testa alla produkterna riktigt ordentligt och se om de håller vad de lovar, bland annat den kvaliteten som utlovas innan produkterna når slutkunden. Det fanns en tanke bakom allt, vilket jag insåg mer och mer ju längre jag var där.

bild 3-1

 

När vi började titta på lite av kommande kollektion etc. samt även de som var aktuella så upptäckte jag nya saker hela tiden som fascinerade mig. Något som för mig blivit väldigt naturligt och som jag inte hade tänkt på, var standard för GORE.

Jag upptäckte ett set med kläder som var upphängt och inser fort att dragkedjan satt en liten bit ifrån mitten. Varför? Jo, för att inte bägge dragkedjorna skall ligga emot varandra och ge obehaglig känsla mot halsen. Likaså med fickor, reflexerna etc. Fanns en tanke med allt. Inget jag märkt då jag bara använder mig av GORE kläder så har allt bara funnits där och funkat som det ska.

Ju längre tiden gick desto oftare märkte jag att jag sa vi och jag började verkligen inse hur pass mycket tid och kraft det verkligen fanns i produkterna.

När jag köper ett par skor så köper jag ett par som jag vet håller och som jag kan använda länge. Samma sätt tänker jag med mina löparkläder.

Alltid dagens höjdpunkt när dessa paket öppnas och man vet att träningen kommer bli en av de bästa på länge.

bild 2-5bild 3 bild 4

Några av de nya kläderna som jag använder mig utav, som håller mig både varm och torr.

Julafton2 Mythos Jacket

20131222ESSENTIAL BASE LAYER WINDSTOPPER® Thermo Shirt long

Några av mina favoritplagg just nu :). Framförallt i kylan

 

Vill avrunda med att jag hade en riktigt bra dag och väldigt lärorik. Alla vet hur känslan är att ta på sig en skjorta, klänning eller kanske en ny träningströja. Så känner jag varje dag. Därför jag alltid duschar innan ett träningspass också :).

Stort tack för en underbar dag och fantastiskt bemötande.

Mer info om vilka produkter jag använder mig utav följes här

GRW_Logo_R_w_black

GORE_TEX_LC_colour300_rgb_I WINDSTOPPER_logo_300

 

Lämna en kommentar