Springer du inget mera?

fottib

 

Några som följer mig har märkt att det inte skrivs något om några 2 eller 3 mil som sprungits… 10 December..

Fått en hel del frågor från alla olika håll om varför jag inte lägger ut bilder eller texter på mina “sjuka”, imponerande eller morgon halvmaror längre. Var ett tag sedan nu ja, stämmer. Roligt att en hel del märkt det och även visat att de bryr sig men även inspirerats utav det.

Den 10 December så vände det mesta över någon timma. Skrivit om det tidigare lite kort men inte velat gå ut med vad som verkligen inträffat. Bara till mina närmaste och sponsorer som jag har oftare kontakt med. Dels för att jag inte haft faktan framför mig men även för att jag vet att det inte kommer att stoppa mig i min resa mot att kapa tider.

Under några dagar så sprang jag med nya skor och av ren lathet och idioti så stoppade jag inte i mina anpassade fotsulor från footbalance. Första dagen kändes det lite granna efteråt. Men andra dagen small det till ordentligt. Os tibialis externum som benet heter blev min ovän.

Efter 3 röntgen och 1 magnetröntgen är det nu konstaterat att jag har 3 inflamationer, svullnader och rodnader i och utanpå min fot.

2 stycker på två ben och 1 på ligamentet. Jag äter 3 tabletter/dag och därav har jag lite bekymmer med magen och allmänt seg i kroppen. Känslan är ungefär som när jag äter gluten. Svullen mage.

fottib

Hur löser jag detta? Har ett lopp i Köpenhamn den 29 Mars.

Jag tränar ca 2-3 pass/dag och därav håller jag mig pigg och fortsätter att utvecklas.

Jag har mer tid att lösa min svaga vänstersida som jag tidigare nämnt vid flertalet gånger. Tog mig ca 13 år att bygga den vänstra bilden. Men jag har snart löst det..

Bifogar bilden som jag publicerade i somras på mina axlar där det tydligt syns vilken sida som är starkast. På bilden med den svart gula jackan ser ni nu ett nytaget kort.

0509axaxlar

 

Har jobbat en hel del med min vänstra sidan i allmänhet. Framförallt höfterna och även bena. Försökt jobba en hel del med foten också trots bekymmerna. Idag kan jag gå normalt och även träna fullt ut, men inte löpning. Jag är starkare än tidigare..

Har hela tiden kört på hårt och även kört en hel del löpteknik under tiden.

Om det är en betydande nackdel för mig inför nästkommande säsong återstår att se men jag vet på förhand att jag skall överträffa mina egna förväntningar. Konditionen känns riktigt bra och fysiken har aldrig varit bättre. Däremot har foten det..

För några veckor sedan så var det bara stakning inne på gymmet som fungerade för foten. Men nu så kan jag mala på och köra längre pass på crosstrainern likaså. Går framåt och det i hastig fart.

Kommer självfallet inte belasta foten ordentligt förrens allt är helt borta, för att inte riskera något i senare skede. Men det är nu inte långt bort..

Det jag vill få sagt med detta inlägg är att oavsett vad som händer i livet, kanske ett litet stopp, så är det tillfälligt. Som man säger inom juridiken, stå aldrig stilla..

Till sist så vill jag även tacka City Network som hjälpte mig att återställa allt som vissa med för mycket tid försökt sabotera. Träna istället! Gör dig själv och andra något gott! :).

Stå aldrig stilla… 2014 är mitt år…

Lämna en kommentar