Underbar dag och njutning på hög nivå

16juli

 

Kroppskännedom och kunskapen av att veta vad som får en att må bra… Idag var en sådan dag. Med 3 träningspass

Var ett tag sedan jag skrev något och frågat har kommit upp om jag tränat  något efter min stukning.. Självklart har jag det! Har dock varit en hel del jobb och även en hel del nytt som kommer presenteras under denna vecka.

Veckans träning har bestått av en hel del konditionspass på crosstrainer samt styrketräning för att bygga upp kroppen samt foten igen efter att jag tänjde ut ledbandet i höger foten.

Morgonen bestod av 13 km löpning i strålande solsken och därefter begav jag och mina vänner oss mot mitt kära Jönköping och bara umgicks.

jkpgra Rahul, David och Roger sittandes i solen och njuter. (Mössa p.g.a. frisyren :). )

 

Därefter var det dags att bege sig mot Friskis & Svettis för att testa mitt nya cirkelfyspass. Var denna gången själv med och blev påmind om hur pass bra träning cirkelfys verkligen ger. Oerhört duktiga motionärer också! Saknat dem och ännu en gång ett stort tack till urvalet som var med och svettades tillsammans med mig! Håll utkik för nästa testpass via FB igen.

Nu blir det att planera för morgondagen och efter grillningen köra mitt sista styrkepass.

Håll utkik på sidan under morgondagen för 1 av många nyheter :).

Som jag tidigare skrivit om. En skada i foten är inte hela kroppen.. :).

Trevlig kväll!

Lämna en kommentar