Inför Berlin Marathon

img_1159

Köpenhamn halvmarathon avklarat. Nu väntar målgången jag sett allra mest fram emot detta året, Berlin Marathon! Incheckad!

Ett race innan Berlin Marathon var planerat sedan en tid, i Köpenhamn. Ett bra fartpass var tanken. Loppet bjöd på perfekta förhållanden. Bra bana och inget att klaga på. Började loppet lite långsammare denna gången för att därefter successivt öka. Kände tidigt att bena var tunga (Låren).

Målet var att få lite fart i bena innan Berlin Marathon. Det fick jag och låren får nu vila. De svarade dock inte alls. Pannben från 10km till 21.

Kanske väntat efter några veckors hårdkörning. Var sliten så ingen fart kändes det som, halvfart. Men fanns ej mer denna dagen. Sprang i mål på exakt 75 minuter och annars fräsch. Som planerat. 

Nu är jag på plats i Berlin och oj vad jag längtar efter målgången :). Att ta på mig mitt special designade linne (bild kommer efter) men även starten också givetvis men jag vet att det kommer att bli tufft.

Det som gör att jag ler lite extra inombords är att jag för ett år sedan hade en överbelastad fot och inte fick eller kunde springa. Sov med smärta och ville bara kunna gå utan smärta. (Fraktur i foten).

Jag fick springa på Alter-G löpband i cirka 8 månader. Började springa ordentligt igen i mitten av februari.

IMG_1722

Haft en stress inombords hela tiden att jag vill ta ikapp den “förlorade” tiden. Missade försäsongen etc. Men kan bara tacka min coach för all hjälp som jag får (ny sedan ca 2 månader).

Har jobbat mycket med rörligheten nu efteråt men även en massa vila 🙂

Målet i Berlin är personbästa! Jag skall under 2:40. Marathon är dock en svår distans och mycket kan hända.

img_1150

Årets sista marathon går av stapeln nu på söndag!

Jag vill lyfta min hand igen som så många andra gånger och bara le

img_0899

Lämna en kommentar