Inte många som äter kladdkakan utan grädden..

bild 1-9

 

Teknikträning efter ett bra konditionspass på morgonen och kvällen avslutades med ytterligare ett..

Jag har spelat fotboll, basket, pingis, tennis och friidrott. Alla sporter är väldigt roliga att utföra, men ännu roligare då man kan prestera. Är trots allt en tävlingsmänniska menfrämst så älskar jag min löpning. 

Kladdkakan kanske uppfattas torr utan grädden och samma känsla kommer löpningen gemig utan helheten. Idag fick det bli teknikträning, styrka och 2 konditionspass. Var det kul?

Jag springer alla gånger 2-3 mil istället utan att ens tänka. Men vill jag göra det bra och ha kul hela vägen? Självklart!

bild 1-9

Tekniktärningen bestod av en hel del arbete med höfterna, skipping etc. Längesedan jag kunde utföra detta, då det är väldigt påfrestande för foten.  Morgonen bestod av ett lite tuffare crosstrainer pass och likaså kvällen.

bild 3-4 Svårt att hålla borta leendet efter framsteg..

Nu blir det att ladda för morgondagens 3 pass, en hel del plugg samt lite annat smått och gott som presenteras inom kort…

Finns inga genvägar när det gäller kroppen… Upplevt det som lett mig till senvägarna och nu älskar jag min idrott ännu mera!

2 thoughts on “Inte många som äter kladdkakan utan grädden..

 1. Jag skulle behöva hjälp med en sak och de är hur man ska klä sig när man ger sig ut och tränar i kylan, ibland blir de en pw och ibland lätt jogg (är nybörjare) och har inte vetat vad jag riktigt ska investera i. Har du några bas tips som man bör tänka på? Lager på lager och att de andas har jag hört, men de kan ju bli så fel med när kunskapen inte är så stor. Och tycker att de flesta skriver att allt är kompressions och funkar i alla väder… Skulle uppskattas med ett tips från en som vet. på skor, byxor, överdel, jackor-tröjor kombinationer? Mest materialval kanske i stort. Tror många går bet på att ge sig ut i kylan då man inte vet hur man kan klä sig rätt. -Du är en inspiration, tack för mig,

  1. Hej Hanna,
   Först och främst vill jag säga att det är jätte roligt att du inspireras och jag hoppas att du får nya infallsvinklar och utvecklas i din träning.

   Brukar själv gå ute en hel del när jag har så kallade “vilodagar”. Du är inne på rätt spår när det gäller kläderna. Det viktiga är framförallt att du har kläder som reglerar bort fukt så som svett, regn och vind.
   Det är svårt att svara på hur fort du får upp värmen som person. Personligen så är jag väldigt frusen av mig och måste springa eller gå ett bra tag innan jag får upp värmen.
   Därför använder jag mig själv av produkter med Windstopper och Gore-Tex. När det gäller compression så tycker jag personligen inte att det håller värmen så bra, speciellt inte om jag är ute och går. Men detta är som sagt väldigt individuellt.
   Jag använder mig själv av Gore Running Wear Mythos Thermo Tights. Som är väldigt varma men även reglerar bort svett och regn.

   Kanske anses aningen jävigt men jag har provat mig fram genom mina år av träning, alltifrån träning i mjukisbyxor och vanlig jacka till det jag använder mig av nu. Aldrig varit nöjdare.

   Då jag tidigare nästintill haft 4-5 lager på mig och knappt kunnat röra mig.

   Bifogar en länk men ett set om du springer en del men även kan gå i. Samt ett alternativt som kanske är lite varmare.

   http://www.goreapparel.co.uk/gore-running-wear-mythos-cold-outfit-system-women/AW1314_17_MYTHOS_COLD_OUTFIT_SYSTEM_1,default,pd.html?start=1&cgid=grw-women-outfitsystems-outfitsystems

   http://www.goreapparel.co.uk/gore-running-wear-essential-cold-outfit-system-women/AW1314_22_ESSENTIAL_COLD_OUTFIT_SYSTEM_1,default,pd.html?start=14&cgid=grw-women-outfitsystems-outfitsystems

   Du kan även använda dig av Mythos Thermo Tights.

   Hoppas jag hjälpt dig en bit på vägen. Om inte så är det bara att höra av sig igen. Kul att hjälpa till! Lycka till med träningen!!

Lämna en kommentar