Känslan av mjölksyran har saknats. Intervaller igår och kuperad bana idag. Mums

100801

 

Skön känsla av att verkligen ta helt slut..

Hade igår tänkt ge mig ut och köra ett långpass på morgonen men som jag skrev i förra inlägget så var jag och min mage inte bästa vänner, inte heller dagen efter d.v.s. igår så fick avstå och försöka bli sams igen.

Istället blev det en del planerande inför kvällens föreläsning med Länsförsäkring i Skövde som handlade om motivation.

Föreläsningen gick riktigt bra och det var en mycket trevlig grupp av människor som var nyfikna och mycket intresserade, då de passande nog hade ett hälsotema denna veckan. Mot kvällen och efter föreläsningen så kändes magen mycket bättre efter min kära mors underbara mat, som band ihop allt. På schemat stod det tuffa och snabba intervaller, 400×10. Riktigt jobbiga. Men det kändes väldigt bra. Självfallet så känner jag av att jag kanske inte är i min absolut bästa form och fötterna samt mina ben tar slut men jag körde på. Fick ett peppande mot slutet av Länsförsäkringar som var ute och tillsammans gick för att motionera.

Efter passet och nedjoggen på 2km så var jag verkligen helt slut. Men jag hade kvar styrketräning på schemat. Var bara att sätta sig i bilen och köra på :). Var mycket seg, men är man där i 1 timma så är det lika bra att köra på.

100802

 

Som tur var så hade jag energi med mig i bilen och kunde genast trycka i mig lite mellanmål. Reztart dryck med mango smak. Vilket gjorde att jag fick energi att orka med att klara av passet som bestod av bål och lite rygg samt någon bröst övning. Kanske inte helt oväntat att jag sov som en prins :).

Dagen började även denna riktigt bra. Lite utbildning och frukostbuffe med jobbet och därefter blev det att bege tillsammans med vännen min upp till billingen (berget) i Skövde för 20 km löpning. Mina ben var tunga och de 12 grader som vädret bjöd på var ändå relativt behagligt. Men orken i bena var sisådär. Syran fans kvar i bena och det var bara att köra på ännu hårdare.

100901

 

Blev 10 km gröna milen som är mer flack och 10 km den lila som är väldigt kuperad.

Mjölksyran var där och känslan var sådär men efter ca 12 km så började även foten säga ifrån. Den var helt slut. Började smärta en del vid fotknölen samt hälen. Men jag körde på och missade tyvärr till och med tåget till Jönköping just därför. Den är svag, men starkare för varje dag.

Mot kvällen så var planen att få bort all syra på crosstrainern 1 timma. Så fick det bli och även det gick segt men kändes riktigt bra efteråt. Fick bli en del styrka hemma också för att inte glömma bort detta.

100902

 

Hoppas ni gillar klädvalet och färgerna :). Var till en början av en ren slump :). Givetvis är mellanmålet med även denna gången. Då jag börjar känna att kroppen får ta en hel del smällar nu när man kanske inte är där man önskar att man var. Men på god väg. Imorgon blir det relativt lugnt och försöka få fart i kroppen igen.

Jag gillar utmaningar och har nu ytterligare en.

“If it doesn´t challenge you, it doesn´t change you”.

God Natt!

Lämna en kommentar