Långlöpningen blev intervaller, gluten..

10072

 

En kvällsrunda med intervaller som egentligen skulle blivit en långrunda.. Varför?

Valde under helgen att utmana det mentala och psyket med att stiga upp tidigt och testa mig själv som ni fick läsa igår. Gick väldigt bra men sömnen fick som väntat lida en hel del.

Min plan var igår att jag skulle stiga upp tidigt och bege mig ut för ett långpass på morgonen, men så blev det inte :). Sov nästan till klockan 11 och vaknade upp relativt utvilad. Kroppen behövde vilan. Efter en liten cykeltur och god frukost så vaknade jag till och begav mig till gymmet för första konditionspasset på crosstrainern. Gick riktigt bra och det kändes riktigt mycket i bena och framförallt fötterna. Då jag fortfarande har en lång bit att gå för att komma i form efter skadan. Känner mig mycket svagare än tidigare men samtidigt så finns känslan av att jag är på god väg mot bättre fysik.

1007 På bilden ser ni mitt mellanmål (Reztart med jordgubbssmak och Vitamin Well Grace som var en bra kombo tillsammans. Samt mina nya tunna och sköna strumpor från Gococo).

I och med att det inte blev någon långlöp på morgonen så var tanken att det skulle bli detta i Jönköping. När jag kom fram slängde jag på mig löparkläderna och snabbt begav mig iväg för att springa, hade längtat till min favorit runda. Efter några kilometer så insåg jag att något kanske inte kändes som det skulle. Min mage. Bör nämnas att jag valt bort en hel del gluten av just denna anledning. Men ‘råkade” av ren stress få i mig en hel del då jag hade lite väl blodsocker efter passet innan och kanske inte tänkte ordentligt 🙂

Började öka farten och insåg att jag snart kommer få stanna. Jag var flera kilometer borta och var tvungen att ta mig tillbaka. Fick stanna, magen vill inte lyssna på mig. Kanske förstått att backarna var mindre roliga för mig.. 🙂

Lärde mig utav en god vän till mig som idag springer för veteran landslaget att alltid ha med sig toalettpapper i bakfickan ifall att. Borde haft detta nu. När nöden kallar så är det så.

Med andra ord fick jag springa intervaller, och de var snabba. Var oerhört förbannad för detta då jag var så sugen på att springa mer och längre men så blev det inte.

Nu efteråt är det faktiskt rätt kul, då jag rusade in i huset och minns knappt något av hela händelseförloppet när jag kom fram :).

 

Kvällen bestod av cirkelfys pass med Holmgrens Bil på Friskis & Svettis i Huskvarna. Riktigt roligt! De kämpade på grymt bra!! Vilket var riktigt roligt att se, framförallt glädjen i deras ögon efter passet och hur de njöt när de var över :).

3 pass idag fick det bli. 2 konditionspass och 1 styrka. Nu blir det 100 knäböj innan läggdags och ladda för morgondagens utmaningar. Bland annat föreläsning för Länsförsäkringar.

Sov gott!

 

Lämna en kommentar