Kroppskännedom och kortvarig influensa

89031.original

 

Influensan, uteblivet lopp och en kropp utan styrka.. 3 dagar, inte längre.

Som jag nämnde i tidigare inlägg så åkte jag olyckligtvis på influensan precis innan ett lopp som jag verkligen sett fram emot. Pratade med läkare och de konstaterade att det var influensan som jag åkt på. När beräknade frånvaro tiden sas så valde jag att inte lyssna.

Alla som tränar vet att kroppen är starkare och håller sig borta från sjukdomar betydligt bättre än de som inte gör det. När man väl åker på något så är den kortvarig. Det blev detta.

Är fortfarande inte 100 i kroppen. Men jag känner min kropp väl. Mycket väl.

Träningen hittills:

  • Måndag: Styrketräning – fokus bål
  • Tisdag: 2 Crosstrainer pass. Motsvarade va 2.2 Mil
  • Idag: Återkommer i nästa inlägg. Men löparskorna är med..

Enligt min sjukgymnast så behövde jag vilo-perioden för att kunna bygga upp mig och stärkas. Så jag kanske skall tacka istället :).

Kan dock konstatera att efter varje pass så mådde jag bättre och bättre. Sista crosstrainer passet igår så insåg jag att det inte är mycket kvar nu tills jag har all styrka tillbaka.

Vad vill jag säga med detta?

Jo, träning är inte bara för personer som tävlar, utan även för dig bara vill må bra. Finns inga hinder eller “bra” bortförklaringar.

20 minuter har vi allihopa för att stärka den kroppen som vi skall leva med. Förhoppningsvis lite längre. Samt leva livet med ett bredare leende.

Obs. Bör tilläga att jag inte uppmanar till att träna sjuk :).

Kör hårt!! 🙂

Lämna en kommentar