Levereras sol och tillbaka mot ca 14 mil/veckan exklusive intervaller..

Lämnat 30 graders värme i skuggan till 22 grader i solen. Helt okej för mig, speciellt när mina ben bara vill springa mer och mer..

Sedan jag landat i Sverige så har min kropp bara skrikit efter mer träning. Blev ca 4h/dag i Spanien men min underbara och bästa vän Nicolas.

Men ca 4h sömn i kroppen valde jag att springa 17 km i Jönköping, det kändes i huvudet. Men efteråt var känslan betydligt bättre än vad den var innan :).

Har dessa 3 dagar nu löpt ca 6 mil och min kropp svarar oerhört bra på detta. Skall upp på mina ca 14 mil/vecka exklusive intervall träning. Lovat ett pers i år och så ska det bli!

Dagen har inte bara bestått utav löpning. Blev en hel del stekande i solen också. Bifogar även bilden efter löpningen, ett leende så klart :).

Kvällen avslutas med oerhört bra sällskap och oerhört i mina ögon nästintill obehaglig film, The Call. Längesedan jag satt på knäna och nästintill ville hålla för öronen och ögonen. Men antar att jag var ett roligt sällskap i alla fall :). Rekommenderas starkt! Försök dock ej relatera det psykiska till en person, blir obehagligt då :).

Ny vecka väntar och det kommer presenteras en hel del nytt på hemsidan! Har faktiskt till och med haft svårigheter att sova på grund av dessa nyheter :). Ni är många som gläds med mig har jag förstått, vilket värmer inombords! Stay tuned!

Det mesta är spikat och därav mitt breda leende under några veckors tid 🙂

Sov så gott! I morgon väntas träning.. 😉

Lämna en kommentar