En kortvarig skada (stukning) ger utrymme för annan typ av träning

3pass

 

 

En dag som jag sett fram emot var äntligen här.. Dock utan att stuka foten..

Enligt rutin så åker löparkläderna på och ett skobyte sker. Men dagen kunde nog ändå börjat bättre.. Utan att stuka foten.. Men man kan träna annat…!!

Kan dock ändå inte klaga på dagen! Haft ett brett leende hela dagen. Efter att jag suttit på möte några timmar så begav jag mig till vätterstranden där fint besök väntade och det blev en liten stund i solen i alla fall. Därefter var det dags för gymmet och två ytterligare träningspass.

Självklart smärtar foten men jag behöver inte belasta ledbandet.. En liten kortvarig skada ger bara utrymme till träning som jag kanske hade skjutit på om jag var helt hel i foten.

Fick min konditionsträning och ett bra och effektivt styrkepass.

Möts upp på kvällen av ytterligare fint sällskap, god vän, och filmkväll och uppladdning inför morgondagens 3 träningspass.

Som många påpekat så har givetvis kvantiteten ökat men öven kvaliteten.

Står för det jag tidigare utlovat. Pers. skall tas i år. Oavsett vilken fysiskt status man har så stärker skador något annat en kanske där du har ont, kroppen har som tur är flera delar…

Inom kort kommer mycket att hända på hemsidan. Vilket jag gladeligen skriver om. Står en hel del på Instagram… Nästa vecka så kommer en hel del bilder att publiceras som jag stolt visar upp. Kommer även att ske lite förändringar i sponsor fronten..

Tack alla inblandade för denna dag!

Vill avsluta med det jag började: En skada, trötthet m.m. är inget hinder som stoppar dig från att må bra. Känslan efteråt.. Kroppen har fler muskler, fler leder och fler delar som vill tränas.

God natt!

 

Lämna en kommentar