Ny samarbetspartner

beetit

 

Kan idag med stor glädje presentera Skotska Handelskompaniet och Beet-IT som ny samarbetspartner. Kommer hjälpa mig att nå mina mål och förbättra mina tider..

Väldigt roligt att Skotska Handelskompaniet och Beet-IT tror på mig som långdistanslöpare och önskas utvecklas tillsammans. Samarbetet kommer med största sannolikhet förbättra mig som löpare och ta mig mot bättre tider. Har tidigare skrivit en hel del om just rödbetor och dess effekt och nu blir det i betydligt större mängd och framförallt betydligt oftare.

Beet-IT ökar uthållighet och styrka upp till 16% helt naturligt genom att bosta NO nivå i blodet genom nitratet i rödbetsjuice. Nitratet  bryts ner till kväveoxid i blodet som ger en ökad blodgenomströmning och därav en betydligt effektivare syresättning av musklerna i kroppen.

Vill passa på att även tacka Mikael.B på Skotska Handelskompaniet för det fina bemötandet samt förtroendet att utvecklas tillsammans.

Kommer givetvis publiceras en hel del om detta framöver och kan redan nu säga att det smakar väldigt bra!

Tack ännu en gång

beetit2

 

 

Lämna en kommentar