Rysning av 12 km löpning, snart 20 km utan smärta

100104

 

Alltid fint väder när man löper..

Hade sedan några dagar tillbaka bestämt att jag skulle vara redo för mina första riktiga löpsteg sedan min kraftiga stukning i höger foten. Vad jag längtade, men av rädsla för att jag skulle få bryta. Men samtidigt visste jag att rehaben gått väldigt bra och läkningen har gått fortare än väntat. Tog mig ca 30 minuter att linda foten med sporttejp och de var de värt.

100102

Första steget kan beskrivas som en befrielse av något slag. Kändes som jag inte sprungit på åratal. Jag rös och jag gjorde det i 12 km.

10011

 

Var på förhand inte tanken att det skulle bli så pass långt men kunde inte stanna. I huvudet så ville jag springa 20 km. Men ibland så ska man kanske inte bara lyssna på hjärtat. Givetvis kändes det en del och löpsteget var inte densamma då jag inte kan skjuta ifrån med högerfoten. Men jag är nöjd. Rös hela vägen och efter ca 7 km så utbrast jag faktiskt även i ett segertjut (givetvis var det ingen i närheten) :).

Fick stanna några gånger och vila foten då den är väldigt svag men jag klagar inte..

100103

 

Vädret kan jag inte klaga på..

Mot kvällen blev det hastig bilfärd mot Jönköping och cirkelfys pass med Holmgrens Bil. Vilket var riktigt kul! De kämpade på oerhört bra och jag ser redan fram emot nästa veckans pass.

Har precis klarat av 1h konditionspass och crosstrainern och mer info om det kommer senare ikväll!

Men jag är på bena och uttrycket allt om man vill stämmer rätt bra.. Snart är jag helt återställd och starkare än tidigare..

Mer löpbilder kommer att komma 🙂

Hoppas ni får en kanon dag!

Lämna en kommentar