Plugg, tentamen och ombildning av bostadslån. Bra dag?

Dagen skulle ha börjat med konditionsträning och plugg. Men så blev det inte. Kunde inte med att bege mig till gymmet klockan 07:00 och ge full fokus på passet då jag visste om att jag skulle skriva tentamen i beskattningsrätt några timmar senare. Jag stannade hemma..

Valde istället att studera lite till och repetera. Hann dock med väldigt mycket mer bortsett från att göra det självklara, äta min gröt (havregrynsgröt). Ombildade mitt lån på lägenheten i Jönköping samt i Skövde också. Som tur var hade jag min flickvän hemma som hjälpte mig, lagade maten, tvättade och peppade mig. Det betydde mycket. Då jag har en tendens att bli lite väl uppjagad,speciellt när det gäller juridik tentamen.

Hur gick det? Jo, det kändes bra. Men efteråt så minns jag inget och är slut i huvudet.

Det är då jag önskar att ge mig ut i det fria och springa bort allt. Men inte idag. Långpass väntar under morgondagen med IFK Skövde. Har kört hårt denna vecka. Länge sedan då jag körde ett riktigt långpass.

Tränings handlar inte om att hinna med så mycket som går på kort tid. Utan det handlar om kvalitét och att göra det med glädje. Styrkan är att kunna utvecklas och fortsätta i de banorna länge.

Denna gången, detta och nästa år, är året för bättre tider och bredare leende.

Träning är kul och skall alltid vara det. Likaså det som man beslutar sig för att ta sig igenom, även studierna, yrket eller målet som är i siktet. Det blir vad man gör det till och hur man ställer sig till det..

Denna boken öppnar jag inte på ett tag igen. 🙂

Nu avslutas kvällen med en bra serie som börjat följas, Lie to me. Riktigt bra! Och ja, längtar tills morgonens långpass.. 🙂

Ligger även under med 2-0 i diskning. Så kvällen är inte slut än…

9789139206156_large

Lämna en kommentar