Stockholm Marathon 0 dagar kvar!

friidrott-maraton-stockholm

 

I skrivandes stund så återstår det ca 4 timmar till start. Fått en hel del frågor om hur ni kan följa mig under loppet. Givetvis kan ni uppdateras via er mobiltelefon. Start: 12:00

Var en hel del som följde mig när jag sprang Göteborgsvarvet. Vilket var oerhört roligt att höra i efterhand. Då alla sms visades upp.

Givetvis går detta att göra även nu när jag snart skall springa maran.

Ni skickar ett sms till 72700 med texten SM 757   notera att det är ett mellanrum mellan SM och mitt startnummer.

Vet att några av er redan gjort detta och ni andra som önskar göra detta så kostar tjänsten 35:-.

Är givetvis relativt nervös och inser hur långt detta är. Har givetvis sprungit distansen tidigare men inte med tävlingsfart.

Fått massa frågor om vad jag satsar på för tid m.m. Men som de flesta känner till så är jag mer bekväm med 21km lopp en 42 km. Därav min första mara och jag har faktiskt som mål att ha det oerhört roligt och ta mig runt. Självfallet har jag planerat loppet när det gäller vilken tid jag ungefärligen skall hålla, men den tiden avslöjar jag i efterhand.

Väder prognoserna går tyvärr inte att lita på, det har sagts på förhand att det blir tung värme men i morse så skulle det tydligen blir regn. Hoppas på det sist nämnda :).

Bör tilläggas att det också går att följa mig via twitter: @tonyhatefnejad alternativt så kan ni följa flödet via denna sida. Går ni in på tonyhatefnejad.se d.v.s. startsidan så har ni twitter flödet på högra sidan. Där jag kanske skickar lite bilder innan och efter av loppet.

Vill passa på att tacka ALLA som ringt, smsat och hört av sig på alla olika tänkbara sätt till mig. Dels för att prata om loppet och mina tankar samt lycko önskningar.

Är oerhört tacksam!

Kommer försöka skriva en utvärdering efter loppet, men givetvis är det beroende på hur jag mår. Känner jag mig själv rätt så kommer jag vilja spy, sömnig och inte kunna äta några timmar efteråt :).

Så här ser banan ut:

500px-Stockholm_Marathon_karta_2011

 

mara Ni får även en liten trött bild från morgonen 🙂 Men svaret är ja: Jag är Laddad!!!

Lämna en kommentar