Vilodag och pasta igen om 1 år?

311 Ser det gott ut?.. Tro mig, det finns godare drycker..

 

Med oerhört mycket spring i bena så fick jag hejda mig själv från att springa idag. Laddning! Blev en dag av mycket kärlek och mycket pengar som “råkades” spenderas..

Som det syns i bilden nedan så blev det givetvis en del kolhydrater idag också. Har faktiskt ledsnat på smaken vid detta laget. Blev en dag av bara leenden och inga måsten över huvudtaget. Jönköping levererade som vanligt en bra marknad även i år. När man inte har några bekymmer och allt bra är bra så är det väldigt lätt för mig att helt plötsligt bli shopping sugen. Spenderades några 1000-lappar på kläder samt tillsist även lite skor.

Vi besökte även min familj och bara njöt av glädjen som de alltid ger och maten som bara ens egna mamma kan laga.

313 Så här njuter man :).

Min älskade mor hade till och med skickat med färdkost samt lagat mat för kvällen så att jag kan vila ut. Inga ord kan beskriva kärleken till ens familj och käraste.

Vart en helt underbar dag och övertygad om att det blir det även imorgon. Då skall jag bara njuta av att jag får möjlighet att springa länge :).

Valde även att hålla ett av mina pass idag (cirkelfys) då det ger en sådan energi tillbaka varje gång, även denna. Då jag har de bästa motionärerna! Tack för allt stöd!

Fudge är en utav mina favoriter i godispåsen, men dessa gigantiska i alla dess olika former och smaker (även banana skids) fick jag avstå idag. (Laktos).

 Med denna glädje min och utryck som tyder på att jag är trött på pasta så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll.

Då jag själv väljer att bryta och bege mig mot sängen efter en helt underbar dag. Ser faktiskt fram emot morgondagen nu!

Fick en hel del frågor om hur ni kan följa mig etc.. Kommer komma ett inlägg imorgon förmiddag med lite mer information.

Sov gott!! Tack alla ni som bidrog med en underbar dag!

 

Lämna en kommentar