Tema svett. 2 konditionspass

278

En dag med bara svett.. 🙂

Att vakna upp och vara väldigt varm är sällan en behaglig känsla. Vaknat flera gånger och slängt av sig täcket och sedan vaknat för att du fryser lite lätt och så håller det på.

Så varför inte fortsätta med svettandet :). Som jag nämnde i tidigare inlägg så har min kropp fått ta en hel del påfrestningar och känt mig lite utmattad av all träning. Därav lite förslitningar etc i mina ben. Blir därför lite omstrukturering i träningsplaneringen denna vecka och en aningen lugnare.

Fick bli intensiv crosstrainer pass i 1h för att vara snäll mot mina ben och målet var att svettas som bara den och få blodet att flöda riktigt mycket i mina ben, då det ändå var backintervaller på schemat ikväll med min klubb.

Samt en del ben på gymet igår likaså :).

Hann även med att städa hela lägenheten, plugga, handla och tvätta som tur var :).

Träningen ikväll vart även den väldigt svettig! Efter några vändor i stan (dåligt lokalsinne + lite hjälp att få sämre :)) var det dags för backintervaller x3 på schemat. Valde att gasa på riktigt hårt för att verkligen få hjärtat att slå och känna mig riktigt slut, då det var ett tag sedan. Lyckades med detta. Hann springa 5 rundor och det kändes riktigt bra efteråt. Men kände även av att jag ej sprungit intervaller på ett tag :). Lär påminnas om detta även i morgon.

Riktigt rolig träning och även väldigt roligt att se när andra springer oerhört bra och en glöd i ögonen som få har.

2782Bild från gårdagens gympass.

Håller mig till 2 pass idag och avslutar inte med ett tredje styrkepass hemma ikväll då sängen ropar att det är dags att vila :).

“Work is what gets results”

I morgon blir det 3 pass igen. Men med huvudet också, inte bara hjärtat 🙂

God natt!

Lämna en kommentar