Träna när du som minst vill/orkar.. Sämre förhållanden..

Började Fredag morgonen med att gå upp klockan 05:00. Frukost och sedan iväg för att skriva tentamen och därefter åka till Jönköping för att hålla i två pass på Friskis. Tungt. Lördagen började på samma vis, 05:00. Började tära på mig. Men det var bara att le…

Jag visste att efter att tentamen var skriven så kunde jag sova lite och därefter löpa. Orkade jag? Nej. Men känslan efteråt är obeskrivlig i dessa stunder. Stärker en så oerhört mycket mentalt. Bena vill inte springa, huvudet vill inte. Det är tungt. Men känslan efteråt..

Fick bli 2 mil. Relativt lagom tempo. Somnade gott och med ett leende på läpparna att jag klarade det, även denna gång.

Söndagen kom, huvudvärk och kroppen är fortfarande slut efter all förlust på sömn och bara massa studier och annan press. Känslan efteråt.. tanken slog mig igen. Solen sken och glasögonen åkte på. Blev 1.5 mil.

När du som minst orkar eller vill, men ändå genomför det. Tar på dig kläderna, springer din runda, pressar dig lite extra, lite till. Det är då du utvecklas och stärker dig själv mentalt som mest.

I vintras var det -22 grader ute, jag sprang. Brukar göra det. Att tänka tillbaka på vilken känsla jag har direkt efter det, när känseln kommit tillbaka, är liknande. 🙂

När du inte orkar, när du inte vill, tänk på känslan efter. Du kommer inte ångra dig dagen efter eller några timmar efter.

Imorgon är det åter dax för två träningspass samt studier. Kvällen avslutades på bästa sätt och nu planering av morgondagen och en hel del sömn.

Inom kort kommer lite roliga nyheter.. håll er uppdaterade genom att skriva in er mailadress på höger sidan.. Så får ni mail så fort nytt inlägg läggs ut.

“Every day do something that will inch you closer to a better tomorrow”

Sov gott! 🙂

bild4 bildq

One thought on “Träna när du som minst vill/orkar.. Sämre förhållanden..

Lämna en kommentar