Veckans Skövde Nyheter ute nu! Känner lite press..

SN

 

Då var veckans Skövde Nyheter tryckt och klar. Måste medge att jag skapat lite press åt mig själv med den rubriken 🙂

Att en hel sida skulle skrivas om mig var lite oväntat :). Att sitta med en diktafon framför mig är kanske inte det som hör till min vardag. Men jag står alltid för vad jag säger. Detta år består av personbästa och mina tider skall förbättras. Kanske inte haft de absolut bästa förutsättningarna men som jag skrivit om tidigare så reser sig en drake endast i motvind och de kommer jag att bevisa med glädje.

Fick veta att den skickats ut i brevlådorna av en okänd tjej på bussen, som tittade mot mig och utbrast “det är ju han”.. Skövde är en liten stad :).

Förstora artikeln genom att klicka på den och under morgondagen kommer jag att publicera den via PDF fil för att smidigare kunna läsa artikeln. Kan tilläga att jag själv ej hunnit läsa den :).

Alternativt hämta ett exemplar på stan, skövde nyheter på twitter, facebook alternativt deras hemsida.

Måste tilläga att bilderna togs väldigt tidigt och jag hade inte många timmars sömn den natten av olika anledningar, bland annat studier vilket lett till att det blev riktigt illa kort på mig. Bör tilläggas att det är på grund av mig och inte fotografen :).

Vill även passa på att tacka Skövde Nyheter som valde att skriva en hel sida om mig och Frida för visat engagemang och bra bemötande.

Pers skall slås!

 

Lämna en kommentar