Underbar dag med dubbla konditionspass och mycket sol

75

 

Glömt hur det var.. Om alla dagar var som denna så hade jag aldrig klagat på något 🙂

Morgonen börjar med ett crosstrainer pass på Friskis med riktigt bra intensitet. Därefter blev det fika på lokalt café i Skövde med en god vän i solskenet och därefter basket i bar övers.

Sedan var det dags att dra på sig kläderna och cykla upp för berget och ladda för dagens löppass med min friidrottsklubb. På dagens schema stod det backintervaller. Vilket jag älskar :). Mjölksyra och mental träning :).

Var oerhört lätta ben och passet gick mycket lätt.

Hade nästan glömt av hur det var att bara vara med människor som vill en väl och veta att dagen alltid blir bra.  Samt att det håller i sig och inte plötsligt ändrar form till det sämre :). Stabila och ikke lösa människor i sin närhet är guld värt.

Kvällen har bestått av god mat och film. Kan inte klaga :).

Även morgondagen kommer bli helt underbar. Börjar med ett löppass och därefter en liten tripp till Mariestad och sedan till Jönköping för att tillbringa på gymmet tillsammans med en tjejkompis.

Allt blir vad man gör det till och man når de mål man vill nå!

Kör hårt med träningen i morgon och hoppas ni har det lika kalas som jag och ursäkta det alltför positiva inlägget 🙂

Vaknade upp tidigt idag av ett sms och fick kanske inte den sömnen som jag önskade, men vet man vad man måste ge och vill ha tillbaka så är det bara att köra på och gå all-in. Allt eller inget är det som gäller för mig.

Vägen mot bättre tider fortsätter imorgon

7

Lämna en kommentar