VM i halv marathon 2014 Köpenhamn – spikat!

vm-halvmaraton-2014.ashx

 

Då var det spikat!

Som jag nämnde lite kort i föregående inlägg så är det alltså nu klart. 29 Mars 2014 så står jag på startlinjen för VM i halv maraton i Köpenhamn.

Självklart kommer jag att öka träningsdosen och lägga ner oerhört mycket kraft på kvaliteten för att undvika skador. Men främst av allt så skall person bästa visas upp.

Ni kommer kunna följa min träning samt även kunna se i vilken fysiska form jag befinner mig i. Kommer även att presenteras delmål etc. på min fysiska status. Allt ifrån tröskeltester (mjölksyra mätning) samt maxtest (syreupptagnings förmåga). Kommer på sikt att få en egen flik för att enkelt kunna följa min utveckling.

Vill tacka för all support från min familj, vänner, sponsorer samt samarbetspartner. Kommer även publicera en sida där mina sponsorer för evenemanget presenteras lite mer utförligt.

Ser fram emot dessa 21 kilometer!

Tack ännu en gång!

Lämna en kommentar