Dagen innan och dagen efter.. Sjuk..

mmce

 

Gårdagen bestod av 3 roliga samt tuffa pass, i dubbel bemärkelse..

sjuk Dagen efter gårdagen..

Som jag tidigare nämnt samt synts på twitter samt andra sociala medier så har jag tränat på för fullt trots överbelastningen i mitt ben. Allt ifrån cross-trainer till styrketräning. Flera pass/dag.

När jag vaknade igår så kände jag att jag var ovanligt torr i halsen och misstänkte att det kan vara en infektion eller liknande på gång. Men jag hade ställt in mig på 3 pass. Gårdagen började med 1h cross-trainer samt därefter mot styrka och avslutades med tennis. Kände redan innan tennisen att jag började bli trött i huvudet. Var nära på att åka hem och vila. Men precis då kom bussen och av ren vana så steg jag på. Tennisträningen gick förvånansvärt bra med tanke på att jag var kraftlös i både armar och ben. Men det var kul.

Efter att all fokus släpps så började jag må dåligt igen. Kvällen avslutades med tapas på restaurangen La Vinoteca Rueda i Jönköping.

Men kände redan då att min tävling som jag skulle vara med i och springa imorgon var hotad. :(.

Tog hem vinsten på 5 km i fjol och hoppades göra detsamma i år. Men håller tummarna in i det sista. Trots att jag sitter med näsdukar och fryser som isbitarna i min frys. 

Inte kul att bli sjuk dagen innan ett lopp. Men å andra sidan så stärks mitt immunförsvar och jag kan hålla mig frisk för alla kommande lopp och träningar. 🙂

Träna aldrig när du är sjuk! Jag känner min kropp väldigt väl och vet hur hårt jag skall pressa den. Därav så tränar jag inte idag.. Men jag ljuger om jag säger att tanken inte slog mig..

Nu blir det att sova.. igen..

 

Lämna en kommentar