Flera videoklipp på mig från gårdagens Stockholm Marathon samt konditions träning dagen efter :)

friidrott-maraton-stockholm

 

Det har idag publicerats flera videosekvenser från bland annat min målgång samt även lite klipp från sista kilometrarna. Kan även nu meddela att jag står på startlinjen även nästa år!

För att komma till alla videosekvenser klicka här

Går att scrolla i rullfältet på vänster sida för att se olika sekvenser.

Så här dagen efter kan jag med ärlighet säga att det ser relativt roligt ut när jag går. Känns i mina ben och höft. Men av någon märklig anledning så njuter jag av känslan, min första mara klarade jag av och det igår!

Vad gör man dagen efter 1 mara? Jo, ställer mig och kör ett konditionspass på crosstrainern dagen efter :). Kändes faktiskt bra och så fort kroppen blev varm så flöt det på relativt bra och farten kunde successivt ökas. Men givetvis körde jag inte för fullt. Skall bli intressant att se och framförallt känna hur det är att gå och resa på sig :).

 

Kan tillägga att jag inte brukar se sittandes på en soffa så jätte nyttig för träningsvärk etc. Väljer hellre att ge musklerna lite lätt stimulans så att blodet kan flöda.

Nu däremot blir det fortsätta med vilandet efter en god kvällsmat med bra sällskap så blir det faktiskt soffläge och bara att mysa.

Hoppas ni inte har samma känsla i era ben :). Ni som fått se mig idag, hoppas ni fick ett brett leende på era läppar :).

Kolla gärna på klippen och jag tror det syns tydligt, för er som sett mig springa i tävlingsfart tidigare, jag maxade inte. Vilket bådar gott!

Trevlig kväll!

 

Lämna en kommentar